PR CUAET
-
Зараз теж розбираю це питання, але мені потрібні справки з Латвії та Фінляндії.
-
Друзі ще таке питання, може хтось поділитися своїм досвідом купівлі свого житла в Альберті від початку до кінця, зараз просто почав займатися цим питанням і як завжди запитань дуже багато, а інформації ще більше. Наразі ознайомлююся з інформацією в інтернеті але мене цікавить особистий досвід людей які вже пройшли цей процес... якщо хтось не має бажання писати публічно можете написати в приватних повідомленнях. Дякую
-
Another one bites the dust...! Banned Svitlana.
-
/ban
-
Під скажіть будь ласка перший раз буду подаватись на кліматичні виплати треба через пошту ? Чи можно онлайн ? Дякую
-
Доброго вечора. Прошу порадити, я з дочкою вперше приїхала до Канади в березні 2023, побули неділю, отримали ворк перміт, вернулися, хотіли закінчити навчальний рік. Приїхали вдруге, вже на постійно, у червні, на таможні офіцер забрав наші перші ворк перміти і видав нам інші, з подовженим терміном на пару місяців, тобто один раз ми цією послугою вже скористалися. Скажіть, будь ласка, чи є ймовірність, що нам продовжать удруге, якщо податися? Дякую.
-
Спасибо, об этой странице я знаю, но там стандартный ответ:"Подайте заявление в ближайшее посольство или консульство Латвии."
-
І в мене те ж саме. У листопаді відправила документи (було 18міс) і тиша. Ніяких змін у кабінеті взагалі. Теж вже 2 рази телефонувала і поки нічого не змінилося
-
Если ещё актуально, мне нужно для ребёнка
-
Також кажуть що можна відео знайти по кожній країні
-
Відповіли в іншому чаті. Выбираете нужную Вам страну и следуете инструкциям www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how.html
-
А где поменяеться?AOR приходит в этот кабинет?
-
Хіба що паспорт закінчується раніше
-
По ходу так , всі так пишуть що знову отримують на 3 роки з дати подачі зараз до 31 червня
-
Всім привіт! Порекомендуйте будь ласка репетитора для підготовки до тесту. Дякую! Бажано офлайн з Калгарі.
-
Мені ще цікаво, якщо вони раптом запросять якісь додаткові документи, то знову чекати на рішення 11-14 тижнів, чи вже швидше?
-
Доброго дня в мене до Вас питання Так як я вже подався на першу номінацію та чекаю на відповідь, чи мені треба подаватися на новий ворк перміт на який можна податися до 31 березня ? Моєму ворк перміту залишилося 1 рік та 2 місяці. Якщо цей термін закінчився та я не встигну отримати піар чи маю я право надалі працювати ? Дякую
-
You need to be an admin to do this.
-
Подавайтесь на новий вп до 31 березня. У вас досить мало часу до кінця вп.
-
Нет аор - нет номера аппликации- нельзя добавить аппликацию для отслеживания
12 Jan 2024, 17:45
96598/429208
4 minutes ago