PR CUAET
-
Пишемо в приватні
-
Біда. Люфтганза страйкує 13.3. А а нас рейс до Франкфурту. Звідти аір Канада до Торонто. Підкажіть, що робити
-
Розміщуйте запитання у відповідних гілках t.me/prcuaet/9273
-
Звичайно треба!
-
Дякую)
-
Дякую, тоді я зробила все правильно 🙏
-
Донька працює? Якщо ні, то навіщо CRA кабінет? Ви його і не зможете їй зробити. Кліматичні нарахують, бенефіти на дитину до 18 років можна оформляти після 18 місяців у Канаді. Якщо ви подавалися як сім'я, то сину не треба подаватися на кліматичні окремо. Якщо по кліматичним буде необхідно надати інформацію про доходи за попередні роки, то вам напишуть
-
Додаток для вивчення англійської мови. В ньому для українців безкоштовна преміум підписка на рік за промокодом Слава Україні! Деталі у скріншотах. Я вже встановила та користуюсь 🇬🇧 App Store apps.apple.com/ru/app/memoword/id1294650401?platform=iphone&utm_medium=bl&utm_source=www&utm_campaign=slukr&utm_content=app Google play play.google.com/store/apps/details?id=ru.mobsolutions.memoword&utm_medium=bl&utm_source=www&utm_campaign=slukr&utm_content=app
-
Привіт. Як на порталі 2 завантажити фото членів родини? Я завантажив тільки своє, не знайшов як додати додаткові.
-
то на цьому сайті геть можна заповнити мою податкову декларацію?
-
А ви знайшли інформацію про членів родини на порталі 2? Якщо так тоді все так само робіть як і собі.
-
Як це можна стати в електронну чергу?