PR CUAET
-
Перше що потрібно зробити - знати суму кредиту яку банк готовий Вам надати. Для цього йдете в банк, спілкуєтеся з моргач консультантом, який згідно зп розрахує суму кредиту, % ставку, покаже які моргач платежі будуть щомісяця. Багато рієлторів без цього преапруву не візьмуться з Вами співпрацювати. Далі вже будете відштовхуватися від цієї суми і підбирати варіанти.
-
Ми сплатили ще в грудні в також запиту нема
-
Ні, не працюю з дому. Це просто оренда квартири.
-
Кто передавал слот на другого человека, какие данные (получателя слота, если это ребенок) нужно указывать в письме в консульство?
-
Логіка: ви самостійно берете оригінали і ідете робите копії і завіряєте. Якщо ви живете тут, то як ви можете то зробити в Україні… Я не маю бажання доказувати чи переконувати. Я б хотів, щоб хтось поділився більш детально процесом (сам робив в консульстві і мучилися ще з дипломом з дипломом виданим в Англії). Людина що робила нотаріус, дуже поспішала і бажання розповідати не має
-
Без образ. Це виключно ваша логіка. Копію дипломів можуть зробити батьки або рідні. Якщо у вас не має бажання пояснювати, то будь ласка не пишіть щось просто так. Поважайте час та увагу інших. Із того, що я зрозумів, то ви просто намучались зі своїм диплом і переконуєте всіх інших пройти ваш нелегкий шлях.
-
Я писала тимчасовий захист
-
Не на почту???
-
А які образи? Люди діляться досвідом. Я не посилаюсь ні на кого. Я описав як я зробив, знаючі мене люди знають, мені пофіг на інших в цьому плані) Робіть як знаєте, і що писати мені - не варто вказувати) Логічне прохання: як пройдете цей процес - поділіться з іншими (незалежно від результату)