PR CUAET
-
Після АОР і біометріі - все через gckey
-
Друзі, чи приходить щось на імейл? Чи треба через gckey слідкувати?0
-
Які дії треба виконати щоб перейти до gckey? Чи можу я самостійно моніторити зміни в статусі , незалежно від Імміграційний консультанта з яким я подавала Заявку? Бо вони багато пропускають інформації і не вчасно передають клієнтам. Зразу скажу , що подавалась НЕ з Остапом, за що дуже шкодую. Про нього дізналась вже в цій групі.
-
И получилось попасть? Извините, что встряю..
-
Але на сайті по цій програмі написано саме про цю програму і по цій програмі. Тому хотілося б побачити де саме написано що і по іншому спонсорству його не можна буде спонсорувати пізніше?І це що тоді виходить що всі ті чоловіки на яких зараз не подають розуміючи що вони не виїзні їм в майбутньому нічого не світить?Все ж таки я думаю що пізніше чоловіка по звичайній програмі(саме не по цій,якщо б її навіть продовжили)його можна буде спонсорувати і через 5 років🤷🏻♀️
-
3 місяці була в черзі
-
Тому що це для тих, в кого інвалідність
-
Також, щоб вам не впустили ваш кредитний рейтинг за кожним запитом, і ви могли переглядати будинки і отримати фінансування : Знаходите моргедж брокера і питаєте контакти ріелтора, із яким брокер рекомендує працювати. Їхні довірливі стосунки дозволяють вам переглядати будинки без пре-апрувал
-
Provides a tax credit for people with impairments, or their supporting family member, that lowers the amount of income tax they may owe when they do their taxes every year. Eligible individuals can claim up to $9,428, with an additional $5,500 for those under 18. You need to apply for the DTC and once approved, you can claim it when doing your taxes.