PR CUAET
-
В ВС впливає. Є провінційна допомога на рент житла.
-
Так, на кожного члена родини треба поставити спершу галочку- згоду що в Канаді і другу загрузити фото, маєте загружати фото того чиє прізвище стоїть. Не треба було всі фотки одним файлом. Покажіть як виглядає сторінка вашого порталу 2. С
-
я запитувала в знайомого нотаріуса, чи завірить мені копії диплома, сказала, що вона що вона то може, але не рекомендує, так як вона уже завіряла копії, ще до війни, саме для Квебека, а потім їх людям повернули як неправильно оформлені документи. Знову ж таки, людина фізично була в Канаді, завіряли родичі. Вуз був на окупованій території, бо вона то зразу у вуз посилала, так як знає, що завірення вузом найкраща опція в Україні. Плюс на форумах не раз бачила повідомлення про що повернули документи про освіту завірені нотаріусом. Мені особисто цього достатньо, що не гратися в руску рулєтку з МІФІ (бо теоретично і пропустити такі доки можуть). Кожний вирішує сам, і судячи по тому, що коли під консульство отавське не приїдь, більшість з Квебека на легалізацію дипломів, багато хто не ризикує
-
А у Вас цієї форми не було чи щось не то з нею?
-
Вони і не закріпляють,просто пишуть що є як я зрозуміла
-
Наверно и нас будет так. Я сама всегда подавалась и на SP , и PGWR , и визы продляла. А по этой программе мы решили перестраховаться. И очень сложно , когда ты не владеешь ситуацией
-
Да они вообще выкладывают когда попало
-
Так, листи приходять не всі одразу.
-
Не в BC, але дякую. Цікаво! А в якому розмірі надають допомогу?!
-
Отримав листи через декілька годин на кожного члена родини. Думаю , все нормально. Повинні з'явитися в порталі можливості для загрузки фото. Дякую.
-
До лікаря, він визначить. Але є різниця між disability і disability tax credit. Можна мати одне і не мати другого. Дуже часто в Україні є а тут нема.
-
Скажіть будь ласка якщо у людини діабет, інсулінозалежний вже як 28 років, в Україні пожиттєва 2 група інвалідності, тоді тут це disability? Або де про це пошукати інфу, порекомендуйте пліз.
-
Так, не густо. Дякую 🙏