Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 939.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    Ви не правильно розумієте. У вас є довга віза і ви не потребуєте в новий візі. У мене така ж. Воркперміт не дають по візі. Ворперміт дають сам по собі. Коли ви вже знаходитесь в Канаді - ви, взагалі можете не мати візи на цей період, бо нема планів покидати Канаду. А документ для статуса знаходження в Канаді , перміти та рекодс, - потрібен.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    rmk
    wrote on last edited by
    Всем привет! Прошу Вашего совета - какой/какие из дипломов указывать для WES, если ситуация следующая: 1. Подаваться на PR буду по Alberta Opportunity Stream. 2. Первое образование - 5 лет; бакалавр+специалист; в сфере Менеджмента. 3. Второе образование - 2 года заочно; магистр; в сфере Менеджмента. 4. Третье образование - 2 года заочно; бакалавр+специалист; в сфере Металлургии. 5. Текущая работа в Канаде - простой Labourer на Construction. Учитывая перечисленное, не ошибусь ли я, если для WES укажу только образование Магистра в сфере Менеджмента (как самое высшее из имеющихся)? Или туда стоит добавить еще и диплом Специалиста в сфере Металлургии, поскольку текущая работа в trades?
    1 Reply Last reply
    0
  • t871351267T Offline
    t871351267T Offline
    Tatyana Gorodiskaya
    wrote on last edited by
    Хто брав через Дію витяг про реєстрацію попереднього шлюбу (зміни прізвища не було), підкажіть будь-ласка який саме витяг там обирати? Вже двічі приходить відмова надати витяг.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliana
    wrote on last edited by
    Від руки ви і нотаріус, і нотаріус повинен печатку поставити
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Julia Statkevych-Korovnik
    wrote on last edited by
    Вітаю! Підскажіть будь ласка, як правильно підписати форму imm0191, електронно чи прінтувати і підписувати і загружати? Як повинен підписати її нотаріус, від руки чи електронно? Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1143205716T Offline
    t1143205716T Offline
    Tonya N
    wrote on last edited by
    Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t472638542T Offline
    t472638542T Offline
    July
    wrote on last edited by
    Підкажіть хто пройшов це де грузити мовні сертифікати за екзамени? До education де диплом? Бо окремого нічого не бачу. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t472638542T Offline
    t472638542T Offline
    July
    wrote on last edited by
    Підкажіть плз куди в пр анкету аплоадити сертифікати за мовні екзамени, англ та френч? Там є лише поле education, де диплом, туда додавати разом з дипломом в 1 файл? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ira 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Нажаль, в жодній з доступних форм нема такої галочки.
    1 Reply Last reply
    0
  • t812135889T Offline
    t812135889T Offline
    Nazar Dovhan
    wrote on last edited by
    Коли подавався на візу в Канаду, я подавав інформацію про свої роботи, зараз коли я звірився, розумію, що вказав неправильно кількість робіт, місць проживання, подорожей і т.д. Відповідно, зараз я вказую все правильно, але в мене буде невідповідність між ти що вказав спочатку і тим що зараз(зараз буде більше інформації). Чи потрібно писати лис - пояснення стосовно цього?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrew Xu
    wrote on last edited by
    Не треба довіреності від юриста. Просто від руки на китайську людину. Переклад і завірення довідки про несудимість тільки на території Китаю у нотаріуса.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6397706206T Offline
    t6397706206T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    t.me/prcuaet
    1 Reply Last reply
    0
  • t812135889T Offline
    t812135889T Offline
    Nazar Dovhan
    wrote on last edited by
    Коли подавався на візу в Канаду, я подавав інформацію про свої роботи, зараз коли я звірився, розумію, що вказав неправильно кількість робіт, місць проживання, подорожей і т.д. Відповідно, зараз я вказую все правильно, але в мене буде невідповідність між ти що вказав спочатку і тим що зараз(зараз буде більше інформації). Чи потрібно писати лис - пояснення стосовно цього?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadim Grudnina
    wrote on last edited by
    Друзі, хто вивчив та подається по програмі Rural Renewal Stream. Хто може проконсультувати з приводу цієї програми, напишіть будь-ласка .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Що таке IRCC? Трбто напишіть точніше що ви подавали раніше і зараз
    1 Reply Last reply
    0
  • t812135889T Offline
    t812135889T Offline
    Nazar Dovhan
    wrote on last edited by
    Тобто я зараз маю робіт(неофіційних) і адрес проживання більше ніж вказав в IRCC.
    1 Reply Last reply
    0
  • t472638542T Offline
    t472638542T Offline
    July
    wrote on last edited by
    Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t812135889T Offline
    t812135889T Offline
    Nazar Dovhan
    wrote on last edited by
    Дякую. В мене ще таке питання, я коли подавав данні в IRCC, деякі зі своїх неофіційних робіт в віці 18 років пропустив. Зараз я розумію, що потрібно вказати все що було. Чи потрібно прикріплювати лист - пояснення типу чому в IRCC не були вказані ці роботи і \ невідповідність між теперішньою інформацією і тодішньою?
    1 Reply Last reply
    0
  • t154911143T Offline
    t154911143T Offline
    Barbossking
    wrote on last edited by
    На сьогоднішній день Зе має близько сотні персональних охоронців. Якщо ви їх не бачите, то це означає лише одне - гарно виконують свою роботу. Додайте сюди різні спецпідрозділи та служби. Ні в кого з тут присутніх немає такого захисту. Тож порівняння «кращий - боневтік» не доречне. Як на мене, то «кращебвтік»
    1 Reply Last reply
    0
  • t1469153334T Offline
    t1469153334T Offline
    Anastasiia Savchenko
    wrote on last edited by
    Я правильно зрозуміла що тут, в Канаді я їду до будь якого юриста І оформлюю її на китайця що зараз в Китаї І тоді вже вони йдуть брати цю справу за мене І відправляють сюди Тут я маю перекласти і завірити знову?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags