PR CUAET
-
Треба подивиться. Як раз думала це зробити.
-
Чи є посилання на офіційне джерело?
-
Вітаю. Хто брав довідку про несудимість із Чехії, підкажіть будь ласка як правильно її замовити, з що саме потрібно робити, які дані для цього потрібно? Заздалегідь велике спасибі.
-
Вітаю. Хто брав довідку про несудимість із Чехії, підкажіть будь ласка як правильно її замовити, з що саме потрібно робити, які дані для цього потрібно? Заздалегідь велике спасибі.
-
✨ Департамент юстиції Канади оголосив про спеціальний проект Ukrainian Refugee Legal Relief Initiative, який дає українцям в Канаді можливість безкоштовно консультуватись з імміграційних питань з юристами. Консультуватись можна буде щодо програм спонсорства, подання заяв на притулок, отримання дозволу на роботу. Телефонуйте за номером 1-877-873-7875, 12:00 – 17:00 EST з понеділка по п’ятницю. Допомога доступна українською, англійською та французькою мовами. Юридична допомога доступна як для українців, які перебувають в Канаді, так і за кордоном. Консультації надаються через організацію Pro Bono Ontario, однак, контактувати можна з будь-якої провінції.
-
Тоді вам потрібен перекладач і психотерапевт з Онтаріо.
-
Ну то не я вирішую. Мабуть в індивідуальному порядку. Моїй дитині лікар дав дісабіліті, от думаю як би то в Україні було :( чи варто пробувати чи вони мені мозок винесуть і нічого не дадуть
-
Я не писала, что это новая программа. Я написала, что есть надежда на то, что в апреле будет понятно про AOS, какие NOC им будут нужны.
-
Как в Оттаве принимают? Если у меня время на 15:10 то меня примут в это время, есть там задержки? Кто знает? Смотрю обратные билеты и хочу понимать примерно успею-не успею на рейс в 18:00
-
✨ Департамент юстиції Канади оголосив про спеціальний проект Ukrainian Refugee Legal Relief Initiative, який дає українцям в Канаді можливість безкоштовно консультуватись з імміграційних питань з юристами. Консультуватись можна буде щодо програм спонсорства, подання заяв на притулок, отримання дозволу на роботу. Телефонуйте за номером 1-877-873-7875, 12:00 – 17:00 EST з понеділка по п’ятницю. Допомога доступна українською, англійською та французькою мовами. Юридична допомога доступна як для українців, які перебувають в Канаді, так і за кордоном. Консультації надаються через організацію Pro Bono Ontario, однак, контактувати можна з будь-якої провінції.
-
Була там уже, україномовних у Онтаріо немає, на жаль. А ті що є не роблять дитячі ассессменти. Є кілька у Альберті, але вони не можуть надавати всої послуги тим хто проживає поза межами провінції
-
Denys тон змiнiть будь-ласка. Поважайте модераторiв
-
Так это не имиграц.программа. ее анонсирует министерство труда, а не иммиграции. Скорее всего просто "заохочують " специалистов
-
Доброго дня, скажіть будь ласка, чи можна відправляти довідки про несудимість в консульство для сімʼї (чоловік, дружина, бабуся) в одному конверті?
-
Підскажіть як додати роботу в формі 5710е , якщо мені потрібно ще одне поле , там всього 3 , а мені потрібно ще 4 роботу додати? Можна це зробити окремим листом і просто до грузити в інші документи?
-
Як я зрозуміла, то на термін поки не прийде новий wp, Канаду краще не покидати, а то можуть взагалі анулювати wp.
-
Ми купили в цьому році .якщо маєте питання можете звернутись. Ми працювали з рієлтором Гери +1 780-991-7460. Він розмовляє російською. Він дуже гарний спеціаліст ,допоміг нам знизити ціну і в будь-якому питанню допомагав. В нього є гарні брокери ,можете подзвонити і проконсультуватись з ним
-
Хто знає чи house help centre якщо надав допомогу на оплату житла….перший+останній місяць чи це потрібно вказувати в декларації як дохід? Чи це взагалі потрібно вказувати?
-
Шкода що люди ведуться на дезинформацію. НЕ ТРЕБА ДІСАБІЛІТІ ЩОБ ОТРИМАТИ DTC. Дивіться т2201, пожиттєва терапія на 15 сторінці.
-
Добрий день. Підкажіть, будь-ласка. Дозвіл на роботу(WP) видано за терміном дії закордонного паспорта/відповідно візи до 2025 року. Існує новий паспорт, термін дії якого до 2032 року. При заповненні даних на продовження WP на сайті необхідно вказати дані нового паспорта?
12 Jan 2024, 17:45
96908/474652
3 days ago