PR CUAET
-
Коли подавався на візу в Канаду, я подавав інформацію про свої роботи, зараз коли я звірився, розумію, що вказав неправильно кількість робіт, місць проживання, подорожей і т.д. Відповідно, зараз я вказую все правильно, але в мене буде невідповідність між ти що вказав спочатку і тим що зараз(зараз буде більше інформації). Чи потрібно писати лис - пояснення стосовно цього?
-
Коли подавався на візу в Канаду, я подавав інформацію про свої роботи, зараз коли я звірився, розумію, що вказав неправильно кількість робіт, місць проживання, подорожей і т.д. Відповідно, зараз я вказую все правильно, але в мене буде невідповідність між ти що вказав спочатку і тим що зараз(зараз буде більше інформації). Чи потрібно писати лис - пояснення стосовно цього?
-
Друзі, хто вивчив та подається по програмі Rural Renewal Stream. Хто може проконсультувати з приводу цієї програми, напишіть будь-ласка .
-
Що таке IRCC? Трбто напишіть точніше що ви подавали раніше і зараз
-
Тобто я зараз маю робіт(неофіційних) і адрес проживання більше ніж вказав в IRCC.
-
Дякую. В мене ще таке питання, я коли подавав данні в IRCC, деякі зі своїх неофіційних робіт в віці 18 років пропустив. Зараз я розумію, що потрібно вказати все що було. Чи потрібно прикріплювати лист - пояснення типу чому в IRCC не були вказані ці роботи і \ невідповідність між теперішньою інформацією і тодішньою?
-
На сьогоднішній день Зе має близько сотні персональних охоронців. Якщо ви їх не бачите, то це означає лише одне - гарно виконують свою роботу. Додайте сюди різні спецпідрозділи та служби. Ні в кого з тут присутніх немає такого захисту. Тож порівняння «кращий - боневтік» не доречне. Як на мене, то «кращебвтік»
-
Я правильно зрозуміла що тут, в Канаді я їду до будь якого юриста І оформлюю її на китайця що зараз в Китаї І тоді вже вони йдуть брати цю справу за мене І відправляють сюди Тут я маю перекласти і завірити знову?
-
Дякую