PR CUAET
-
Подали апликацию на номинацию Alberta accelerated tech pathway 5 декабря, 15 февраля попросили отправить paystubs последние, 22 февраля выдали номинацию
-
Поділіться, будь ласка, досвідом щодо провінційної номінації 🤞🏻 Коли ви подались і коли отримали яка хронологія була?)
-
Кожна людина з показами має сама розбиратися з лікарем. Лікар заповнить сертифікат і tax credit можуть дати а можуть не дати, навіть як пожиттєва терапія і всяке інше.
-
Це попередження для тих у кого ворк перміт вже закінчився
-
Ні, я заповнила форму 3 січня, запрошення податись прийшло швидко, 5 січня засабмітила доки, поки глухо. Писала в супорт, кажуть чекати. Поки чекаю то компанія розвалюється😅
-
вітаю! Я хочу запитати, чи хтось шукає можливість працювати на повний чи неповний робочий день у The Antiquity Shop. Ми пропонуємо 600 доларів США щотижня за роль у введенні даних і обслуговуванні клієнтів. Робота безкоштовна, оплата щотижня, досвід роботи не обов’язковий, графік гнучкий. Посада доступна в Канаді і може бути виконана дистанційно. Не соромтеся написати мені DM, якщо це цікаво.
-
вітаю! Я хочу запитати, чи хтось шукає можливість працювати на повний чи неповний робочий день у The Antiquity Shop. Ми пропонуємо 600 доларів США щотижня за роль у введенні даних і обслуговуванні клієнтів. Робота безкоштовна, оплата щотижня, досвід роботи не обов’язковий, графік гнучкий. Посада доступна в Канаді і може бути виконана дистанційно. Не соромтеся написати мені DM, якщо це цікаво.
-
Вона вам відповіла?
-
Хм, креативний підхід🤓