PR CUAET
-
То у вас не прийняли документи на паспорт і ви не змогли його оформити? Обов'язково напишіть про це скаргу в МЗС
-
Доброго дня, чи є можливість написати офіційну скаргу на консульство, не просто відгук в гугл карті? Бажано з можливістю отримати відповідь та вирішення ситуації.
-
Доброго дня, чи є можливість написати офіційну скаргу на консульство, не просто відгук в гугл карті? Бажано з можливістю отримати відповідь та вирішення ситуації.
-
-
-
Чи можна покинути країну на пару неділь коли подала заявку на продовження wp?
-
Тому я би хотіла звернутись кудись і щоб про цей випадок знали та якось можна було вирішити.
-
А если паспорт книжечка то тоже просят справку о регистрации?
-
Грубе порушення, на сайті чітко написано що це все « за наявності»
-
Подтверждаю. Просят налоговый номер.,паспорт внутренний, регистрацию. Без неё не делают
-
Ми теж, але вони сказали що вони нічого не бачать і попросили нас вийти з криками тому що ми затримуємо інакших людей
-
Дивно, я їм на пошту надіслав і її на місці роздрукували ...
-
Дякую
-
Всем привет! Такой вопрос, стОит или зарегистрироваться в трекере для отслеживания заявки на PR? Подались ещё 21 ноября и кроме submitted ничего в статусе нет и никаких уведомлений с тех пор не пришло. Может ли в трекере быть прогресс? Или просто ждать?
-
На нашу довідку в телефоні навіть дивитись не хотіли
-
В мене так "вимагали" довідку про місце проживання в Україні, хоча в мене id картка і в ній є вся інформація) З ДІЇ інформація не підтягувалась, добре в хмарі лежав скан тої довідки ...
-
ID громадянина та довідка про місце проживання Айді є але прострочене, довідка є але на телефоні в пдф файлі, але вони так не хочуть))
-
@laalittaa
-
А какие именно доки просили предоставить?
-
Друзі дякую вам відповіді, тепер маю деяку інформацію та від чого відштовхуватись 😉
12 Jan 2024, 17:45
96956/466076
about a minute ago