PR CUAET
-
Ну це вже питання до них. Я вам просто до того кажу, що ви нічого з ними не випроцесужтеся. Скаргу можна написати, але документи на паспорт не приймуть
-
Нагадую всім, що на жаль не можу більше охопити весь обєм повідомлень. Тому раджу всім (не тільки можераторам) тегати мене в цікавих, спорних, чи незрозумілих запитаннях, які можуть потребувати професійного трактування або участі. Тег @OstapBosak Не обіцяю що відпомів все-все, але буду старатися, як мінімум пройтися по всіх тегнутих повідомленнях. Також при потребі можна звертатися в приват, та на консультації, для вирішення індивідуальних питань.
-
Загугліть в Інеті - документи, які необхідні для дитини віком від 14р для оформлення закордонного паспорта - в обов’язковому переліку є наявність діючого паспорта громадянина або ID картки!!!. І так було завжди. Якщо ІD картки вийшов термін дії - вам не зроблять закордонний паспорт - система не пропустить. Правила однакові що в Україні, що за межами. В мене знайомі спеціально літали в Європу, щоб виготовити ID картку.
-
Це класно, чула, що до грудня дуже швидко давали номінації
-
Ну скріншот з Дії може і так. В мене була звичайна ксерокопія
-
На цей?