PR CUAET
-
Вітаю.Поясніть,як подати додаткові довідки на дітей по CUAET ,якщо втратили ел. кабінет.Дітям був відказ бо ненадали достатньо документів.Є номер аплікації і UCI дітей.В дорослих є віза.
-
DHL доставляє доволі швидко, проблема в тому що МЗС затримують передачу паспортів
-
Дякую!
-
Працівниці сказали, що дипломатична пошта зараз навіть швидше ніж dhl доставляє, тому я особисто буду чекати на дипломатичну пошту
-
Все правильно. Буквально два дні назад з чату зверталася людина якій вже не прийняли документи на ПР через те що не вписала дитину від першого шлюбу. Зараз передаються, і добре що номінація що дійсна
-
Скажіть,будь ласка, яку доставку паспорта краще обрати?
-
По ЕЕ Job offer не обов'язково
-
Дякую за пояснення ❤️
-
1-888-242-2100 IRCC
-
Так, але якщо я французька то достатньо набрати один рік професійного досвіду будь-де за останні 10 років. Дальше головне набрати хоча б 350 ну але краще під 400 балів
-
Ви користувалися пошуком та дивилися в закріплених? Там дуже часто рекомендують
-
Fine, Oleksii can speak again.
-
/unmute
-
Доречі, не зустрічала тут в чаті цю тему, тому напишу. Якщо у вас вже є на руках два закордонних чинних паспорти (неважливо біометричні чи ні), просто так не можна анулювати один паспорт и отримати замість нього новий. Потрібна причина - зміна особистої інформації, відсутність пустих сторінок або неможливість користуватись таким паспортом
-
А куда звонить, кстати?) Есть какой-то общий телефон для всех аппликантов PR, не зависимо от программы, или как все это происходит?
-
Якщо я більше ніж 540 а тим більше якщо більш ніж 550 то це практична гарантія незалежно від того який нок
-
З літа 2023 коли ввели спеціальні категорії вибірок, загальний прохідний тримається в досить високих 530+
-
CRS General draw - 525♥️‼️
-
Только для non EE.
-
Третій паспорт громадянам України не надається взагалі. Може, хіба що які дуже серйозні винятки.
12 Jan 2024, 17:45
97088/431642
36 minutes ago