PR CUAET
-
Доречі, не зустрічала тут в чаті цю тему, тому напишу. Якщо у вас вже є на руках два закордонних чинних паспорти (неважливо біометричні чи ні), просто так не можна анулювати один паспорт и отримати замість нього новий. Потрібна причина - зміна особистої інформації, відсутність пустих сторінок або неможливість користуватись таким паспортом
-
CRS General draw - 525♥️‼️
-
Только для non EE.
-
Скан-копія обов'язкова.
-
Если идёте за третим паспортом
-
Доброго дня! Скажіть, будь ласка, що робити в такій ситуації? Я маю закордонний паспорт,який закінчиться через рік. Та work permit теж такий же по строках. В листопаді минулого року через консульство замовила новий закордонний паспорт. Він досить швидко був виготовлений в Україні та з'явився в Дії, є його номер, дата видачі. Але його досі не доставлено до консульства. Вже 3 місяці як. Тобто фізично я не маю його. Хочу податися на новий work permit до кінця березня. Можно вказати новый паспорт з Дії, не маючи його фактично на руках??? Може дадуть новий wp на 3 роки? Ми маємо прикладувати скан-копію нового паспорта? Чи вказуємо тільки номер та дату видачі при подачі на новий wp? Дякую заздалегідь!
-
Получается если мой паспорт скоро заканчивается-нужно еще и доказывать что мне нужен новый? А как же тогда тут находиться? Или Вы имеете ввиду если все же у человека их уже 2 и хочет открыть 3-й? Вместо одного из двух?
-
Неважно, даже если неделя до окончания второго паспорта - нельзя поменять без причины
-
В обоих случаях