PR CUAET
-
Мабуть у людей є якісь на це причини, як варіант, що в мене на думці - незрозуміло чи буде далі змінюватись порядок видачі та оформлення закордонних паспортів (в рамках закону про мобілізацію, що зараз на розгляді), тому люди намагаються перестрахуватися
-
Точно пройшли тоді певно 😅
-
Добрий день, чи робив хтось довідку з Кореї? Дякую
-
Який скор?
-
Давайте нам)
-
Підкажіть, якщо хтось знає. Для того, щоб податися по Alberta Tech Pathway, обовʼязковою умовою є, щоб компанія мала фізичний офіс в Альберті? В моєму випадку, я живу і плачу податки в Альберті, але офіс компанії знаходиться в Британській Колумбії. Мені в компанії пояснили, що вони мають реєстрацію в Альберті та інших провінціях, але не мають офісу, є лише так званий "virtual office", в кожній провінції. В Т4 формі вказується адрес: Remote Alberta, Calgary, {postalCode}.
-
Ооо знакомый мне вопрос… Только главный увы!
-
Советую позвонить в IRCC и выразить им свою обеспокоенность (я серьезно ) Тут некоторые писали что такими звонками выгрызали AOR намного раньше чем 3 месяца.
-
Вот наша хронология : Программа PNP ( без теста на язык с job offer TEER 3 ) ✅: June 5 PNP approved ✅ June 6 PR application submitted Sep 9 AOR • added documents Dec 7 final decision ✅ Jan 9 Portal 1 ‼️ Jan 29 Portal 2 ‼️ Mar 11 eCoRP 🔆 Card - pending 😅