PR CUAET
-
CEC+PNP
-
906
-
Який скор?
-
Офіцер це і є представник міністра
-
Давайте нам)
-
Підкажіть, якщо хтось знає. Для того, щоб податися по Alberta Tech Pathway, обовʼязковою умовою є, щоб компанія мала фізичний офіс в Альберті? В моєму випадку, я живу і плачу податки в Альберті, але офіс компанії знаходиться в Британській Колумбії. Мені в компанії пояснили, що вони мають реєстрацію в Альберті та інших провінціях, але не мають офісу, є лише так званий "virtual office", в кожній провінції. В Т4 формі вказується адрес: Remote Alberta, Calgary, {postalCode}.
-
Спасибо большое, разберёмся!
-
Проживання. Але тоді в активіті я додаю ремонт, а в компанії країну (якщо влазить)
-
Ооо знакомый мне вопрос… Только главный увы!
-
Там про те що це не гарантія що вам можна буде повернутися. Але це теоретично стосується всіх хто не є ПР. Це не є прямою забороною на виїзд. Це також не є ствердження того що виїзд спричиняє відмову.
-
Подскажите, пожалуйста, ещё такой момент- только главный заявитель может звонить или «прицеп» тоже может? Я-прицеп))) а муж на работе постоянно
-
я отримала eCopr ще 30 січня і досі немає ніяких апдейтів щодо pr card
-
Скажіть будь ласка, чи подавати на продовження WP неповнолітнім дітям? Чи якщо продлять основному апліканту(одному з батьків) то тоді на цій основі й дітям продлять??
-
Доброго дня. Поділіться будь ласка, в п.5 дата народження свою вказували, чи батька? Бо маю сумніви так як п.4 - ім'я батька🤔
-
Советую позвонить в IRCC и выразить им свою обеспокоенность (я серьезно ) Тут некоторые писали что такими звонками выгрызали AOR намного раньше чем 3 месяца.
-
Вот наша хронология : Программа PNP ( без теста на язык с job offer TEER 3 ) ✅: June 5 PNP approved ✅ June 6 PR application submitted Sep 9 AOR • added documents Dec 7 final decision ✅ Jan 9 Portal 1 ‼️ Jan 29 Portal 2 ‼️ Mar 11 eCoRP 🔆 Card - pending 😅
-
Подала заявку на паспорт 29.03.2023, був виготовлений 09.06.23 і отримала 25.10
-
А скільки ви чекали на доставку паспорта? Я вже 3 місяці чекаю. А з момента подачі 4 місяці пройшло. За місяць його виготовили в Україні, та все ще доставляють( Вам новий wp дали на 3 роки з моменту нової подачі?
-
Прошу пояснити,як додати довідки на дітей по КУАЕТ,якщо втратили доступ в ел.кабінет.А є номер аплікації і UCI.Тому дітям відмова.Дорослі з візою КУАЕТ.
-
Ви вже отримали номінацію?
12 Jan 2024, 17:45
97153/458303
less than a minute ago