PR CUAET
-
Спасибо большое, разберёмся!
-
Проживання. Але тоді в активіті я додаю ремонт, а в компанії країну (якщо влазить)
-
Ооо знакомый мне вопрос… Только главный увы!
-
Там про те що це не гарантія що вам можна буде повернутися. Але це теоретично стосується всіх хто не є ПР. Це не є прямою забороною на виїзд. Це також не є ствердження того що виїзд спричиняє відмову.
-
Подскажите, пожалуйста, ещё такой момент- только главный заявитель может звонить или «прицеп» тоже может? Я-прицеп))) а муж на работе постоянно
-
я отримала eCopr ще 30 січня і досі немає ніяких апдейтів щодо pr card
-
Скажіть будь ласка, чи подавати на продовження WP неповнолітнім дітям? Чи якщо продлять основному апліканту(одному з батьків) то тоді на цій основі й дітям продлять??
-
Доброго дня. Поділіться будь ласка, в п.5 дата народження свою вказували, чи батька? Бо маю сумніви так як п.4 - ім'я батька🤔
-
Советую позвонить в IRCC и выразить им свою обеспокоенность (я серьезно ) Тут некоторые писали что такими звонками выгрызали AOR намного раньше чем 3 месяца.
-
Вот наша хронология : Программа PNP ( без теста на язык с job offer TEER 3 ) ✅: June 5 PNP approved ✅ June 6 PR application submitted Sep 9 AOR • added documents Dec 7 final decision ✅ Jan 9 Portal 1 ‼️ Jan 29 Portal 2 ‼️ Mar 11 eCoRP 🔆 Card - pending 😅
-
Подала заявку на паспорт 29.03.2023, був виготовлений 09.06.23 і отримала 25.10
-
А скільки ви чекали на доставку паспорта? Я вже 3 місяці чекаю. А з момента подачі 4 місяці пройшло. За місяць його виготовили в Україні, та все ще доставляють( Вам новий wp дали на 3 роки з моменту нової подачі?
-
Прошу пояснити,як додати довідки на дітей по КУАЕТ,якщо втратили доступ в ел.кабінет.А є номер аплікації і UCI.Тому дітям відмова.Дорослі з візою КУАЕТ.
-
Ви вже отримали номінацію?
-
На ПР будь який сертифікований підідйде
-
Можна. Від вас потрібна довіреність довільної форми
-
Пишіть коли кому стукне на пошту🫡♥️
-
у вас є якісь новини?
-
Ми з колегами робили адвокатський запит в Україні який серед іншого підтверджує що такого документу в Україні просто не існує.
-
Підскажіть! Як бути у такій ситуації? У 2022 році я отримала work permit, після медогляду зняла обмеження! І у новому перміті з'явився пунк 2, якого не було у першому! Та з яким я вже отримала декілька сертифікатів, та level 1 ECE. Але для подальшого навчання, університет просить зняти це обмеження! Чи можна подаючисть на extension of work permit та зняти це обмеження? Чи окремо? Чи потрібно стаді перміт?
12 Jan 2024, 17:45
97159/458312
2 minutes ago