PR CUAET
-
Багато хто пробує
-
Остап, вибачте, але одне питання не дає спокою 🤦♀😂 Скажіть, будь ласка, для АОС має бути прям фул тайм робота чи може бути еквівалент? Тобто якщо є період, протягом якого працювала 40 годин на тиждень та період 25 годин, середнє арифметичне не підходить?
-
А з якого моменту не можна перетинати?
-
Дякую
-
Дякую
-
Я розумію. То й думаю, зв'язуватися з цим чи ні...
-
Можете. Ми перетинали без проблем. І з порталом 1 і з порталом 2.
-
Так, чоловіку нічого не змінили. Це лотерея, гарантій не має що дадуть на нові три роки.
-
Підкажіть, будь ласка, чи можна заїхати в Канаду після того як отримав email від IRCC - Permanent Residence Portal (PR Confirmation)? Зараз по роботі в США, чи можу я повернутись та відповісти на лист і заповнити заявку на Portal 1?
-
Тобто чоловіку нічого не змінили в датах? А вам в сумі вийшло 4,4 роки? В мене старий wp на 3 роки. Ще рік залишився ....
-
Всі в заявці мають отримати підтвердження постійного проживання CoPR or eCoPR. Тоді і можна вважати що справа фіналізована.
-
дякую
-
Мені так дали на новий термін, чоловіку на старі дати. У мене перший wp був на 1.4 рік, у чоловіка на 3 роки.
-
Мені через 24 год прийшло
-
Ні, треба мати 30 годин мінімум на тиждень
-
Так, довго чекала. Не знала що можна замовити доставку з України до консульства (
-
7 місяців чекали паспорт? Мені ще трішечки залишилось- місяця так 3-4... Це жах...(
-
Український з номальними печатками так. Я восновному роблю тут: masha.golodiuk@gmail.com
-
Супер, вітаю. Ви подавалися за межами провінції? Переїхали вже в Онтаріо?
-
Тоже самое ,сегодня медицина второй раз обновилась ,хотя completed с 23 февраля еще
12 Jan 2024, 17:45
97187/474652
6 days ago