PR CUAET
-
подавався будучі в Альберті, ще досі не переїхав до Онтаріо, але вже планую переїзд (через 1-2 місяці).
-
Привіт всім,чи реєструвався хтось з вас платником GST?я пробую зареєструвати чоловіка,проте не вдається,і пише повідомлення що sin починається з цифри 9 і ви є нерезидентом😔підкажіть що робити???
-
Так, просили додаткові документи для підтвердження досвіду (я провадив їм контракт з работодавцем при подачі - та того їм було не достатньо) Refference letter + Contract Termination Agreement + salary bank statements for first and last monts of employment
-
В соответствующей ветке напишите плиз
-
Спасибо, успокоили) у меня 29.02 и сегодня еще раз)
-
З радістю відповім на будь які питання! Нічого не питали (та я при подачі написав лист пояснення чому я ще не в Онтаріо, та запевнив що в мене міцні звʼязки з Онтаріо і що я в найближчому майбутньому переїду). Ось мої таймстемпи по подачі: Intention to apply: 15/08/2023 Draw selection: 06/12/2023 Application for Nomination: 12/12/2023 Additional documents request: 06/01/2024 Attaching of the additional documents: 12/01/2024 Application Status - Decision in Progress: 12/01/2024 Approve: 07/03/2024
-
Вітаю, Підкажіть будь ласка, якщо встигла піймала слот, то повинен прийти email з підтвердженням? Як скоро він приходить? Дякую
-
-
Круть, номінація і ЕЕ ІтА😍 купуйте пампусік
-
Вітання 🎉
-
і Вам дуже дякую! Ви дуже допомагаєте!