PR CUAET
-
Какой офис рассматривал Portal 1 и 2, ecopr ?
-
А в Едмонтоні реально спіймати? Чи лише Торонто ?
-
Тобто в когось вже було rejection за цією програмою?
-
Так, ну что, охота скоро начнется, готовим телефоны и пальцы или клавиатуры и пальцы 🤣🤣😁
-
Ну є питання і в іншому, тому думаємо може ще до 31.03 можна отримати study. Хотілось би sin отримати, оскільки тоді бенефіти є на дитину
-
Якщо ви переживаєте, що дитину не візьмуть до школи з візитор рекорд - то даремно. Візьмуть. Головне, щоб хоча б у одного з батьків був дійсний ворк перміт Ну і договір оренди (на батьків) - щоб було підтвердження адреси проживання
-
Підкажить будь ласка, якщо я працюю на роботодавца в ВС, web designer, але він мені ЛМІА не дає :((( це значить, що ВС PNP для мене закрит?
-
Хто знає з чим пов'язана такого роду несправедливість у термінах виготовлення паспортів? Я подавався в той же день, що й інші, але в мене стан виготовлення до цих пір "Документ виготовлено, але не доставлено до дипломатичної установи".
-
Montreal , Etobicoke
-
Дякую
-
Я щойно анулював свій слот в посольство на 14 березня. Заходьте на сайт , можливо хтось зловить його
-
Велике дякую!
-
Анульовані слоти згорають, тут колись писали, що так казав консул
-
Спасибо большое!
-
Вітаю друзі! Хтось останнім часом отримував довідку про стаж водіння із консульства в едмонтон ? Скільки часу ви чекали ? Дякую за відповіді !
-
Ось вище додала імейл
-
Торонто пусто
-
Вітаю друзі! Хтось останнім часом отримував довідку про стаж водіння із консульства в едмонтон ? Скільки часу ви чекали ? Дякую за відповіді !
-
В котором часу примерно ловить слот нужно?
-
не бачу цей слот 🙁
12 Jan 2024, 17:45
97265/428640
4 minutes ago