PR CUAET
-
Будь ласка, а можно на сайти скинути,де ви знайшли , я хочу подивитися.
-
Підкажіть будь ласка, якщо в мене закордонний паспорт закінчується в 2026 році, чи можу я зараз податися на другий закордонний паспорт ?
-
Если не получается посетить консульство, пожалуйста передавайте по почте хоть кому- то, сделайте доброе дело :)
-
Ничего нет
-
якщо працюєш як самозайнята особа,і твій дохід перевищує 30 тисяч,потрібно сплачувати GST,для цього треба зареєструватися на cra як платник gst
-
Слоти після відміни не з'являються. Або на цю дати приймають когось, хто прийшов у консульство без запису з дітьми та похилими , замість вас як не з'явившегося. Або він піде на чергу тих , хто зареєструвався в чергу очікування, хто чекає повідомлення - які приходять у 2 ночі.
-
О 2 ночі по якому часу?
-
Про декларацію я знаю😉
-
Якщо домашню то свою, як робочу то роботодавця
-
Нікого не приймають поза чергою, якщо людина не зʼявилася, то просто приймають наступного відвідувача. Це у Едмонтоні.
-
Роботодавця
-
В якому пункті
-
Нема ніякого продовження. WP не продовжують ніякий нікому - завжди видається новий . Restore - це коли ви протермінували подачу і ВП вже закінчився, але не більш 90 днів потому. Ви також не отримуєте TRP. Ви також не отримуєте перміт перший раз і не спеціально для нового роботодавця. Ну тоді що залишається?
-
Подскажите пожалуйста, хочу пойти учиться , 1 год будет длиться обучение (парт тайм ) , показала им свой work permit и сказали что нужно убрать второй пункт в conditions. Я могу податься на новый ворк пермит и попросить их убрать или мне подаваться на study permit?