PR CUAET
-
Про декларацію я знаю😉
-
Якщо домашню то свою, як робочу то роботодавця
-
Нікого не приймають поза чергою, якщо людина не зʼявилася, то просто приймають наступного відвідувача. Це у Едмонтоні.
-
Роботодавця
-
В якому пункті
-
Нема ніякого продовження. WP не продовжують ніякий нікому - завжди видається новий . Restore - це коли ви протермінували подачу і ВП вже закінчився, але не більш 90 днів потому. Ви також не отримуєте TRP. Ви також не отримуєте перміт перший раз і не спеціально для нового роботодавця. Ну тоді що залишається?
-
Подскажите пожалуйста, хочу пойти учиться , 1 год будет длиться обучение (парт тайм ) , показала им свой work permit и сказали что нужно убрать второй пункт в conditions. Я могу податься на новый ворк пермит и попросить их убрать или мне подаваться на study permit?
-
Це не позачергове, а замість того, хто не прийшов по запису. І в Едмонтоні це також роблять. Я передавала там слот, жінка відвела дитину і їх прийняли. Вона розповіла, що ще прийняли сім'ю з дітьми замість не з'явившегося. Ще були хлопці з Калгарі , теж намагалися, але їх не прийняли, бо був тільки один не з'явившийся.
-
Добрий день. Чи робив хтось довідку з Росії. Скільки часу займає зарас? Дякую.
-
То чому вони мені сказали, що без запису не приймуть навіть на місце того хто не зʼявиться? Я приїхала за 1000 км з дітьми. Мені дітям потрібно було.
-
Працювали з Олександром 780-884-3309 в Едмонтоні, він має команду всіх необхідних україномовних спеціалістів, щоб не мати проблем на всіх етапах від "хочу купити" до отримання ключів.