PR CUAET
-
Що означає зареєстрована ? В Канаді прописки немає
-
Доброго дня! Порекомендуйте, будь ласка, міграційного консультанта, який працює зі всіма міграційними програмами Ontario провінцій.
-
Доброго дня. А вам можна в особисті написати?
-
А розпечатані сторінки формату А4 з вашими фото вам хіба не видали? Бо їх всім видають
-
спасибо, тоже так думаю. Попробую им написать, вдруг ответят
-
Добрый день Подскажите, пожалуйста, если создать 2 разные заявки на мужа и жену на продление wp/owp, если в случае продление одного из супругов продлять на новый срок, а второму выдадут с такой же конечной датой, имеет ли право второй продлить свой wp по супругу?
-
Вам, мабуть, посвідку і теж Ваш паспорт (іншої країни) треба взяти із собою. Перекладати закордонний паспорт навряд чи треба.
-
Так, там не потрібно лміа. Можна і без. А колеги в вашій компанії не потрібні? Шукаю також як web design. У нас є група окремо по направленю bc pnp tech. Не знаю, чи можна сюди лінк давати.
-
Видали в перший день коли сфоткали, але ж там не закінчене обстеження. Там нема такого пункта що вже є результат рентгену і аналізу крові, і т.д.
-
Вп в середньому 3-4 міс робиться
-
Так, продовжувати чекати
-
Нажаль, покі що вакансій немає :(
-
Ничего на обороте не писали? Это все что они требуют, результаты придут ircc, а не вам
-
А ви не в курсі, я можу подаватися якщо ми зараз в Онтаріо і переїхати після номінації наприклад?
-
Міграційний консультант- @OstapBosak
-
Ось такий є, але ж там вказано що ще очікується рентген і обстеження. А як я розумію треба вже пройдений
-
Друзі всім привіт. Я знову з питанням. Ми ж маємо зараз Open Work Permit. Роботодавець має ЛМІА і може зробити під мене Я не розумію як це працює. В цьому випадку мій Open Work Permit стає закритим під одного роботодавців?
-
Дякую
-
Для 50 балів не обовʼязково робити закритий вп, головне отримати ita поки діє lmia
-
Дякую ❤️
12 Jan 2024, 17:45
97321/436432
3 minutes ago