PR CUAET
-
Так, там не потрібно лміа. Можна і без. А колеги в вашій компанії не потрібні? Шукаю також як web design. У нас є група окремо по направленю bc pnp tech. Не знаю, чи можна сюди лінк давати.
-
Видали в перший день коли сфоткали, але ж там не закінчене обстеження. Там нема такого пункта що вже є результат рентгену і аналізу крові, і т.д.
-
Вп в середньому 3-4 міс робиться
-
Так, продовжувати чекати
-
Нажаль, покі що вакансій немає :(
-
Ничего на обороте не писали? Это все что они требуют, результаты придут ircc, а не вам
-
А ви не в курсі, я можу подаватися якщо ми зараз в Онтаріо і переїхати після номінації наприклад?
-
Міграційний консультант- @OstapBosak
-
Ось такий є, але ж там вказано що ще очікується рентген і обстеження. А як я розумію треба вже пройдений
-
Друзі всім привіт. Я знову з питанням. Ми ж маємо зараз Open Work Permit. Роботодавець має ЛМІА і може зробити під мене Я не розумію як це працює. В цьому випадку мій Open Work Permit стає закритим під одного роботодавців?
-
Дякую
-
Для 50 балів не обовʼязково робити закритий вп, головне отримати ita поки діє lmia
-
Дякую ❤️
-
Якщо вимагають прикріпити документ - то так. Бо це єдине підтвердження, яке видається аплікантам на руки
-
Ничего нету кроме этого.
-
Нi, ви будете мати два дiючих wp
-
О, чудово. Дякую. То це і треба відправити? Так?
-
Бо то ж і є tracking sheet
-
Вони за тим штрих-кодом зможуть перевірити, чи пройдена медкомісія
-
Invitation to apply
12 Jan 2024, 17:45
97328/438505
3 minutes ago