PR CUAET
-
Шанувальникам Тимхортонс та іншого, стосовно paystubs
-
Зрозуміла, дякую! Тобто мені треба порахувати шансі, переїхати і потім подаватися. А є вимоги к терміну проживання в ВС, або минус бали за життя в іншої провінції до подачі?
-
У нас такая же история. Папе продлили но на 6 месяцев меньше чем должны были продлить.
-
А Вам і не треба брати в державних установах, треба з Дії +переклад і можна для 100% впевненості ще в консульстві завірити. А тих знайомих що сказали що з Дії не підходить - більше не слухайте!
-
Попытка не пытка)
-
Чи планують консули з Едмонтона, Торонто, Оттави їхати в якісь інші міста, де можна буде в живій черзі записатися на паспорт?)
-
Пробуйте подаватися! По ходу діла зрозумієте можете чи ні.
-
Після засабмічення - лише по запиту офіцера і зміни всі треба узгоджувати з ІРСС. Можете через форму також спробувати додати
-
Так справа в тому, що мій роботодавець в ВС, а я живу зараз в Онтаріо
-
На скільки мені відомо що ви навіть не зможете зареєструватися на подачу в ВС PNP якщо не будете мати роботи в BC. Читайте інформацію про BCPNP www.welcomebc.ca/Immigrate-to-B-C/Skills-Immigration
-
Как видно, они планируют просто и дальше принимать по 5 человек в день, 100 в месяц. Если даже у каждого сотого закончился паспорт, то это только для консульства Торонто очередь из около 1000 человек. То есть на год неустанной работы недоконсульства. И это в лучшем случае. По моему судя по отсутствию слотов и очень малой обратной связи от подавших документы, они принимают меньше 100 человек на паспорта в месяц. 😕