PR CUAET
-
Дякую
-
Є деякий рух по справі. Вибачились в імейоі, що помилково запростли інфу про крімінал рекордс у країнах, де ми проживали більше 6 міс постійно або сумарно. Потпібно тільки постійно! Спитали, де зараз мешкає чоловік, хоча я головний аплікант. На мій вечірній імейл відповіли рано вранці. Номер офіцера - НОВИЙ
-
Не надо ждать никаких уведомлений и можно просто посмотреть часы и приема и поехать забирать? Я просто из другого города буду ехать, не хочу проездить просто так.
-
А они присылают письмо на почту? Просто мне кажется они говорили, что они не уведомляют, надо самим отслеживать…
-
Обох. Сімейний дохід
-
Там можно форму заполнить чтобы получить разрешение на звонки за принципиального апликанта. Там когда набираешь номер ирсс то несколько раз это повторяет
-
Добрый вечер! Пожалуйста посоветуете ! Я приехал месяц назад в Канаду! Паспорт заказал в Польше! И он только пришел в паспортный сервис в Польшу ! Для того что бы его забрать нужно только ехать в Польшу? Или можно как-то вопрос решить этот через консульство в Канаде?
-
Цей лист це просто Copy-paste листа по гуманітарній після stage-1 approval. Обробляє той же офіс, і вони вирішили не заморачуватися. По нашій програмі фінансова інадмісібілі не йде, тому незалежно від того чи ви це можете надати чи ні, воно не повинно впливати на заявку