PR CUAET
-
Да, я именно так и сделала, но прочитала что многие советуют отдельные заявки делать, не очень поняла зачем, вот решила поинтересоваться
-
Спочатку новий перміт робите. Потім маючи перміт на візу подайте. Візи з 15 липня платні
-
Дякую
-
Прибув до дип установи на том сайте единственный способ как они уведомляют
-
Є деякий рух по справі. Вибачились в імейоі, що помилково запростли інфу про крімінал рекордс у країнах, де ми проживали більше 6 міс постійно або сумарно. Потпібно тільки постійно! Спитали, де зараз мешкає чоловік, хоча я головний аплікант. На мій вечірній імейл відповіли рано вранці. Номер офіцера - НОВИЙ
-
Да, смотрите часы и едете
-
Не надо ждать никаких уведомлений и можно просто посмотреть часы и приема и поехать забирать? Я просто из другого города буду ехать, не хочу проездить просто так.
-
Ваш паспорт готовий
-
Дивіться прийомні години для видачі документів в вашому консульстві
-
А они присылают письмо на почту? Просто мне кажется они говорили, что они не уведомляют, надо самим отслеживать…
-
Обох. Сімейний дохід
-
Яке повідомлення?
-
Ні, ви маєте отримати повідомлення з консульства, щоб їхати забирати
-
Там можно форму заполнить чтобы получить разрешение на звонки за принципиального апликанта. Там когда набираешь номер ирсс то несколько раз это повторяет
-
Добрый вечер! Пожалуйста посоветуете ! Я приехал месяц назад в Канаду! Паспорт заказал в Польше! И он только пришел в паспортный сервис в Польшу ! Для того что бы его забрать нужно только ехать в Польшу? Или можно как-то вопрос решить этот через консульство в Канаде?
-
Дуже дякую
-
Доброго вечора. Цікавить чи рухається в когось справа, хто подав 7.11.2023? АОР є. Біометрику здали 19.12.2023. Далі тиша.
-
Нет, просто оформили и все, написано что он виготовлено, але не доставлено Мы не знали про DHL
-
Спасибо
-
Цей лист це просто Copy-paste листа по гуманітарній після stage-1 approval. Обробляє той же офіс, і вони вирішили не заморачуватися. По нашій програмі фінансова інадмісібілі не йде, тому незалежно від того чи ви це можете надати чи ні, воно не повинно впливати на заявку
12 Jan 2024, 17:45
97499/453338
3 minutes ago