PR CUAET
-
Знаючи IRCC такі "щасливчики" точно є
-
Це не за цією програмою було. Але через такі причини - так
-
Підкажіть де вказувати що є донька якоі 22+ Дякую
-
А сколько времени прошло с писем элиджибити? Они по моему были на позапрошлой неделе?
-
Добрий вечір! Намагаюся зараз розпочати свій application на подовження Візитерської візи за інструкцією з сайту,проте відсутня кнопка "Візитерська віза або дозвіл на роботу". Це проблема сайту чи все ж таки,я пропустила щось в інструкції заповнення, підкажіть будь ласка. Дякую за відповідь!
-
Ну, може у вас по іншому, знайдуть впш паспорт і активність при вас
-
Довідку з Дії з сертифікованим перекладом приймають. Довідку запрошують додатково тільки якщо вона більше 6 міс.
-
Так більш надійно і легше, але насправді, подаватися можна і ззакордону і з інших провінцій
-
Які ставки на таргетові, панове? Таки стем?😁
-
Доброго дня ще раз. Підкажіть, в формі 5669, 7 пункт про війскову службу. Якщо проходив в університеті війскову кафедру і маю звання офіцера запасу, це треба вказувати?
-
Теоретично так, але потрібно доказувати, що ви точно збираєтеся приїхати. Ну і балів може бути меньше, бо за досвід в БК багато може капати
-
так
-
Что значит не активирован? Надо ждать какой-то ещё статус?
-
Дякую! І таке ЛМІА + джоб лфер я можу використати для ЕЕ і додати собі 50 балів?
-
Чекати листа
-
Є безіменні LMIA - роботодавець доказує що таких працівників локально не знайти, але конце потрібні. І тоді коли знаходить відповідного кандлидата його утди вписують
-
Дякую за розʼяснення. Подавили по цій програмі тещу та тестя. Тесть зараз в Україні. Збирається їхати в Канаду коли отримає рішення. Питання: мед огляд йому можна зараз проходити? Чи чекати листа з вимогою пройти медогляд? (UCI номера в нього нема оскільки на CUAET його не подавали) дякую за відповідь
-
Є безіменні LMIA - роботодавець доказує що таких працівників локально не знайти, але конце потрібні. І тоді коли знаходить відповідного кандлидата його утди вписують
-
Якщо вас впишуть в один з їхніх LMIA це дає вам право податися на закритий ворк перміт, але це не є ваш обовязок. Заставити (принаймні легально) вас не можуть.
-
Якщо конверт не давали, то не знаю. Я в атлантичний Канаді, тут конверт є обов'язковим і відправляють у ньому паспорт
12 Jan 2024, 17:45
97524/474652
18 days ago