PR CUAET
-
Дякую,знайшла помилку,гарного вечора!
-
З консульства в Торонто 100% паспорта не відправляють вже півроку Забирати тільки особисто
-
Но доставят только в консульство, если что
-
Потрібно вказувати "так" навіть якщо пройшло більше 12 місяців. В інструкції так і говорилося. Ось оф посилання. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams.html
-
Доставят, но дип почта около 6 мес занимает (это стандартный вариант), dhl где то месяц
-
А куди саме ви їм відповідали?
-
А от чи спочатку "доб'ють" усі заявки 23, і перейдуть на 24, чи продовжать як раніше розглядати першочергово наших - побачимо
-
Наші ж отримували за місяць а то й швидше
-
Наскільки я розумію, на українців виділено певна кількість імм офіцерів. Бо іноземці чекали АОСу 4-5 міс
-
Я збираю статистику по наших групах, і по групах іноземців
-
Так а разница в чем? Соответствует критериям - дадут. Нет - откажут.
-
У меня прошло три месяца с момента заказа паспорта. Я пару недель тому назад звонила в консульство в Торонто и мне там сказали , что через DHL сильно быстрее не получается на самом деле. Что люди платят, а паспорт в итоге приходит все равно обычной диппочтой. Сказали не выбрасывать деньги))
-
Можна взяти mortgage і на одного, головне щоб дохід дозволяв
-
Не знаю в якому порядку це розглядається, так як я подав лише 21 лютого і вже отримав номінацію. Правда по Alberta EE. Але є українці, які по Alberta EE також подались ще раніше мене і досі чекають номінації, тому тут якось дуже дивно
-
Якщо ми поживаємл в провінції Саскачеван, то довідку про несудимість потрібно надсилати в Генеральне консульство м. Едмонтон чи в Оттаву в Посольство? Підкажіть будь ласка. Дякую.
-
Не обязательно дадут, заявка может годами висеть в ожидании. Уже писали, что больше двух ответа не было
-
Я сама чуть не купила
-
сиджу вже 3год перевіряю у мене нічого не вилазило(
-
От у мене на сім’ю з трьох людей їх аж 7 то як ви думаєте я б підгружала всі 7?😆У них є інформація які у вас були попередні. Підгружайте останній дійсний
-
Сегодня что-то где-то было?
12 Jan 2024, 17:45
97554/444831
less than a minute ago