PR CUAET
-
Наскільки я розумію, на українців виділено певна кількість імм офіцерів. Бо іноземці чекали АОСу 4-5 міс
-
Я збираю статистику по наших групах, і по групах іноземців
-
Так а разница в чем? Соответствует критериям - дадут. Нет - откажут.
-
У меня прошло три месяца с момента заказа паспорта. Я пару недель тому назад звонила в консульство в Торонто и мне там сказали , что через DHL сильно быстрее не получается на самом деле. Что люди платят, а паспорт в итоге приходит все равно обычной диппочтой. Сказали не выбрасывать деньги))
-
Можна взяти mortgage і на одного, головне щоб дохід дозволяв
-
Не знаю в якому порядку це розглядається, так як я подав лише 21 лютого і вже отримав номінацію. Правда по Alberta EE. Але є українці, які по Alberta EE також подались ще раніше мене і досі чекають номінації, тому тут якось дуже дивно
-
Якщо ми поживаємл в провінції Саскачеван, то довідку про несудимість потрібно надсилати в Генеральне консульство м. Едмонтон чи в Оттаву в Посольство? Підкажіть будь ласка. Дякую.
-
Не обязательно дадут, заявка может годами висеть в ожидании. Уже писали, что больше двух ответа не было
-
Я сама чуть не купила
-
сиджу вже 3год перевіряю у мене нічого не вилазило(
-
От у мене на сім’ю з трьох людей їх аж 7 то як ви думаєте я б підгружала всі 7?😆У них є інформація які у вас були попередні. Підгружайте останній дійсний
-
Сегодня что-то где-то было?
-
Вони попередили, що не потрібно створювати новий імейл. Слід давати відповідь на їхній
-
Ставлю знову на стем) Але щось підказує, що буде френч))
-
Вам не пощастило.
-
Скільки приблизно часу чекати номінацію? А потім наступний етап? Орієнтовно якщо хтось знає Дякую
-
Больше двух лет не было ответа по АОСу? Это у украинцев или иностранцев?
-
Було в когось що після заявки на продовження візітор рекорда для дитини видали новий на 6 місяців, коротший за попередній? І що з цим робити?
-
Посольство не займається цими документами. Лише консульство. У Посольства інші функції При посольстві в Оттаві теж є консульський відділ. Тож і там документами громадян займається консульство, а не посольство
-
Краще два, але просить - може і приймуть на одному. Бо у вас не багато часу буде зайнято - фотографувати та пальчики знімати не треба. Діти ж до 12 років?
12 Jan 2024, 17:45
97562/445794
9 minutes ago