PR CUAET
-
Було в когось що після заявки на продовження візітор рекорда для дитини видали новий на 6 місяців, коротший за попередній? І що з цим робити?
-
Посольство не займається цими документами. Лише консульство. У Посольства інші функції При посольстві в Оттаві теж є консульський відділ. Тож і там документами громадян займається консульство, а не посольство
-
Краще два, але просить - може і приймуть на одному. Бо у вас не багато часу буде зайнято - фотографувати та пальчики знімати не треба. Діти ж до 12 років?
-
Дякую
-
Так, на кожного окремий
-
Підкажіть, якщо мені треба зробити нові паспорти для двох дітей, і я поїду сама з фото без дітей, мені треба ловити два окремих слоти?
-
Підскажіть будь ласка, хто робив новий ворк перміт і одночасно в аплікації ставив галочку також і стаді перміт? Де саме треба це обирати і чи отримували два перміти одночасно? Дякую
-
Дякую за інформацію. Я знаю, що ми територіально відносилось до Консульства в Едмонтоні, але пишуть, що якщо відправити в Посольство, то буде швидше і надійніше, тому і уточнити хотіла.
-
Едмонтон ні
-
Всім привіт, чи є хтось хто пробував здобути ліцензію ред сіл? Маю питання які там умови?
-
Неа
-
Нааа френч лиш 2 тижні тому був. Не думаю що так часто. Най буде стем 🤞🏽
-
Можливо потрібно десь в якісь установи сповіщати про таких продавців слотів, як шахрайство.
-
Чи є у когось досвід отримання SIN + Work Permit для підлітків, кому вже в Канаді виповнилось 14 років, але на момент приїзду був лише Study Permit? Чи є інструкція як податись на Work Permit по CUAT у такому випадку?
-
Ірина та Макс Саксони. Все роблять під ключ, купували таунхаус в кінці 2023. якщо є питання, звертайтеся
-
Так. Дякую! Бо треба буде летіти з Ванкувера, не дуже хотілося б летіти два рази. Буду просити. Дякую! Бо через рік треба буде ще летіти зі старшим робити, бо йому вже буде 16 років
-
Дуже дякую за уточнення. Гарного вечора.
-
Тут, в этой группе
-
Украинка писала
-
Мы тоже подали 7.11, после биометрии пока тихо
12 Jan 2024, 17:45
97579/446439
5 minutes ago