PR CUAET
-
Краще два, але просить - може і приймуть на одному. Бо у вас не багато часу буде зайнято - фотографувати та пальчики знімати не треба. Діти ж до 12 років?
-
Дякую
-
Так, на кожного окремий
-
Підкажіть, якщо мені треба зробити нові паспорти для двох дітей, і я поїду сама з фото без дітей, мені треба ловити два окремих слоти?
-
Підскажіть будь ласка, хто робив новий ворк перміт і одночасно в аплікації ставив галочку також і стаді перміт? Де саме треба це обирати і чи отримували два перміти одночасно? Дякую
-
Дякую за інформацію. Я знаю, що ми територіально відносилось до Консульства в Едмонтоні, але пишуть, що якщо відправити в Посольство, то буде швидше і надійніше, тому і уточнити хотіла.
-
Едмонтон ні
-
Всім привіт, чи є хтось хто пробував здобути ліцензію ред сіл? Маю питання які там умови?
-
Неа
-
Нааа френч лиш 2 тижні тому був. Не думаю що так часто. Най буде стем 🤞🏽
-
Можливо потрібно десь в якісь установи сповіщати про таких продавців слотів, як шахрайство.
-
Чи є у когось досвід отримання SIN + Work Permit для підлітків, кому вже в Канаді виповнилось 14 років, але на момент приїзду був лише Study Permit? Чи є інструкція як податись на Work Permit по CUAT у такому випадку?
-
Ірина та Макс Саксони. Все роблять під ключ, купували таунхаус в кінці 2023. якщо є питання, звертайтеся
-
Так. Дякую! Бо треба буде летіти з Ванкувера, не дуже хотілося б летіти два рази. Буду просити. Дякую! Бо через рік треба буде ще летіти зі старшим робити, бо йому вже буде 16 років
-
Дуже дякую за уточнення. Гарного вечора.
-
Тут, в этой группе
-
Украинка писала
-
Мы тоже подали 7.11, после биометрии пока тихо
-
Ви коли зробите апойтмент - вам прийде на імейл список документів. Також, список документів є на сайті консульства.
-
Доброго дня,почала подавати дітям на продовження study permit. Одному заяву ще не закінчила, треба взяти у школі Letter of acceptance. Хочу створити ще одну заяву на іншу заяву,але немає потрібної кнопки.( Може через те,що при заповненні попередньої заявки зазначила "no",коли питали ,чи буду подавати заявки для інших членів родини. Може хтось порадити,як це виправити?
12 Jan 2024, 17:45
97581/445547
13 minutes ago