PR CUAET
-
Если бы не было такого бешеного спроса и такого мизерного предложения, то эти бы шахраї не работали. У меня больше вопросов к работу консульства
-
Так там нема про кого сповіщати, на жаль. Або без імені, або вигадані імена і чужі фото з інтернету. Хіба що писати без кінця листи в МЗС, що через неможливість записатися по слоту, кількість шахраїв щодня збільшується в геометричній прогресії. Що їх стало ще більше, ніж коли-небудь раніше
-
Чи є тут в групі інваліди,які заповнювали форму Т2201?
-
А то прямо ніякої управи на них немає, просто ніхто за руку не зловив. Поки що. Може, й не українці то роблять, російською ж пишуть.
-
Ви заповнюєте тільки першу сторінку, решта лікар. Я завтра буду мати
-
Думаю, якщо будуть зібрані докази, переписка, і скоєння шахрайства, працівники з айті зможуть відслідкувати, звідки пишеться, хто це робить. А там вже канадська влада розбереться, що з шахраями робити.
-
Так, можливо для Вас це некоректно щодо «продовжити», але вони якраз вживають термін продовжити/ expand. А щодо того, що залишається, то там нічого не залишається... у відео, що закріплене, якраз пропонують ставити галочку щодо подачі вперше. Просто дивно, що інструкція на сайті і сама форма не співпадають, бо в інструкції якраз є пункт продовжити - expand. А документ видають звичайно новий, із новими датами...