PR CUAET
-
А то прямо ніякої управи на них немає, просто ніхто за руку не зловив. Поки що. Може, й не українці то роблять, російською ж пишуть.
-
Ви заповнюєте тільки першу сторінку, решта лікар. Я завтра буду мати
-
Думаю, якщо будуть зібрані докази, переписка, і скоєння шахрайства, працівники з айті зможуть відслідкувати, звідки пишеться, хто це робить. А там вже канадська влада розбереться, що з шахраями робити.
-
Так, можливо для Вас це некоректно щодо «продовжити», але вони якраз вживають термін продовжити/ expand. А щодо того, що залишається, то там нічого не залишається... у відео, що закріплене, якраз пропонують ставити галочку щодо подачі вперше. Просто дивно, що інструкція на сайті і сама форма не співпадають, бо в інструкції якраз є пункт продовжити - expand. А документ видають звичайно новий, із новими датами...
-
Подача 29.11.2023. Тиша, АОР і запит на біометрію відсутні. Таке враження, що вони аплікантів жовтень- початок листопада розглядають по всім етапам, а інші зависли зовсім
-
Ваші цифри нічим не підтверджені. 100 людей в місяць це 4.5 людини в день а насправді в день приймають від 10 і більше . Це з власних спостережень (довелося посидіти 3 години в черзі на видачу паспорта) Прийом з 9:30 ранку по 12:00 , на людину 15 хвилин (буває на 1 слот зразу у двох приймають документи) і це тільки до обіду. По моїх оцінках цифра від 250 паспортів на місяць