PR CUAET
-
Або навіть фотошоп
-
В 5406
-
Якщо цей слот - дійсно цієї особи, то так. А якщо просто узятий десь із чатів/груп - то не факт. Не факт же навіть і те, що людина, яка оплатить слот, його отримає. Бо його може й не бути (а просто могли скріншот з якоїсь групи вичепити)
-
Якщо вп вже був на 3 р - то переважно не продовжують. І новий вп не можуть дати на термін довший ніж термін паспорту.
-
Я б вам порадила правильно подати цю інформацію з міграційним консультантом.
-
Бо я, наприклад, у фотошопі не тямлю, але сама б доволі легко зробила такий "скріншот" навіть у Power Point. То дрібниці, будь-хто може легко зробити
-
ВОни вказують емейл. Переважно Ніагара
-
Якщо є що показати, я б показував.
-
Подача 29.11.2023. Тиша, АОР і запит на біометрію відсутні. Таке враження, що вони аплікантів жовтень- початок листопада розглядають по всім етапам, а інші зависли зовсім
-
Дякую, буду пробувати!
-
Ваші цифри нічим не підтверджені. 100 людей в місяць це 4.5 людини в день а насправді в день приймають від 10 і більше . Це з власних спостережень (довелося посидіти 3 години в черзі на видачу паспорта) Прийом з 9:30 ранку по 12:00 , на людину 15 хвилин (буває на 1 слот зразу у двох приймають документи) і це тільки до обіду. По моїх оцінках цифра від 250 паспортів на місяць
-
Розповім про свій досвід. Зловила один слот на дитячий паспорт, треба було робити трьом дітям. Ввічливо запитала пані,чи приймуть ще два паспорти,вона спочатку відмовила(Едмонтон). Потім сказала,що прийме ще другий паспорт. Коли ми вже закінчили та збирались виходити,вона закликала нас та прийняла ще і третій паспорт.Дай їй Бог здоров'я! Просиділи у консульстві з чотирма дітьми три години. Але не сварились,були оптимістично налаштовані, спокійно чекали. Людей було мало. Може,вони подивились,що був вільний час і прийняли нас,не знаю. На кожну заяву пішло 20 хвилин.
-
А у всіх кожного разу танці із бубном, щоб зайти в кабінет через GCKey? Я кожен раз по 10-15 разів той код отримую, щоб зайти… 🫤
-
Доброго вечора. Підскажіть за скільки до закінчення паспорта можна виїзжати та заїжджати в Канаду?
-
Розглядає та сама команда що гуманітарку, а це швидше за все невелика кількість офіцерім, яким ще й подвоївся таким чином обєм. Я раніше літа ні на що не надіюся. Якщо загальний процес займе меньше року - то це вже перемога
-
В работе всего навсего 24-28 октября. И новые анкеты не рассматривают по элиджибити
-
Медики!
-
Нет. С первого раза
-
На кожного своє віконце зʼявляється Але і листи приходять на кожного члена.
-
Один гуманитарный кейс это же очень большой объем и нет двух одинаковых наверное, пойди их оцени каждого индивидуально😳 до нас походу руки не доходят(
12 Jan 2024, 17:45
97615/446204
2 minutes ago