PR CUAET
-
Ви до перезаповнення перевірте одразу дату до якої актуальна Ваша провінціальна номінація, і у разі потреби запросіть у провінції продовження. Перевірте уважно всі документи і форми при новому заповненні - не пропускайте жодного пункту і користуйтесь Acrobat Reader (безкоштовного достатньо) для ВСІХ форм від IRCC
-
Бориса (автора допису) відмітьте будь ласка, бо то йому важливо перевірити 😊 я просто відреагувала на його ситуацію)
-
Доброго вечора. Заповнюю форму на новий WP і там питання, чи проходив я мед огляд за останні 12 місяців. Тобто це знову потрібно проти цей мед огляд у певній клініці щоб податись на open work permit, чи як? Поясніть будь ласка, хто розуміється у цьому
-
А не підкажете , якщо я подалась але ще воно в статусі відправлено , ще на маю номера що прийняли , то теж можно використати цю аплікацію?
-
Скоріш за все так і є. Тобто, немає ніякого слоту, є лише шахрай, який ними торгує. Це як ботокс і стікі, які везуть з України постійно, але жодного так і не привезли. Можна лише банити. Виявити шахрая саме у реальному світі неможливо, бо акаунти фейкові, після кожного "вдалого полювання" може створюватись новий. Хіба що по номеру карти його брати, але це має бути "ловля на живця" з боку правоохоронців та дуже тупий шахрай. Є ресурси, де продаються рахунки по ціні 300 чи 500 баксів, відкриті у умовній Панамі на невідому особу, то тоді взагалі це дохлий номер когось ловити.
-
Ждём от 29.12