PR CUAET
-
Підкажіть, будь ласка, якщо вже подались на PR з дружиною і статус заявки background check, то так розумію наступним етапом варто очікувати отримання eCOPR? Якщо так, то анулювання віз відбудеться миттєво чи ще буде якийсь запас часу на те, щоб дати відповідь? Цікавлюсь оскільки необхідно на декілька днів покинути Канаду по справам і не зовсім розумію чи потенційно можу отримати кепський сюрприз.
-
Чекаю з 18.12
-
А ще таке зараз прочитала: What are the requirements for bridging open work permit? Eligibility parameters for BOWP To be eligible for a BOWP, foreign nationals must: Be currently in Canada. Have valid status on a work permit that is due to expire within the next 4 months. Be the principal applicant on an APR. Тут про програми взагалі немає. Але то Гугл, на офіційному іміграційному сайті Канади нічого такого не бачу
-
Друзі привіт! Мене звати Вадим і я засновник цього чату. В першу чергу хотів би подякувати модераторам та міграційним консультантам, а також всім тим хто ділиться досвідом. Зараз маємо до вас прохання так як одна молода сім'я знаходиться в скрутній та критичній ситуації - від них можуть забрати дітей. 1. Треба розповсюдити їх історію. По чатам/каналам/соціальним мережам/новинам. Попросіть знайомих блогерів тут в Канаді, в Україні та Європі. Можливо хтось знайомий з консулами. Чи працює в соціальних службах. 2. Потрібна юридична підтримка/адвокат або чийсь досвід. Запитайте у своїх знайомих/колег/сусідів. 3. Буде оголошено збір на оплату послуг адвоката. Нас 22 000 участників, якщо кожен другий з нас перерахує 3$ (завтра вип'є каву вдома, а не в кав'ярні) то ми зможемо зібрати 33 000$ і домогти цій сім'ї. P.s. Надіюся чат користний і допомагає вам податися самостійно на PR, цим самим ви напевно зєкономили чималі кошти і зараз бажаєте відповісти добром на добро.
-
Іншими словами, на момент "отримання першого листа, що вашу заявку одобрюють на постійне резидентсво в Канаді" візи вже будуть анульовані, чи в мене все ще буде 7 днів на те, щоб повернутись в Канаду, заїхати по візі і ворк перміту, і без зайвих проблем надати всю необхідну інформацію?
-
У вашому випадку можна молитися за вибірку 7000 по загальному ЕЕ :)
-
Коли б так було, то за рік тільки у Торонто видали би 3000 паспортів. Тобто їх би за останніх 2 роки отримав би один з 15 українців, який знаходиться у GTA. Щось не схоже, що видали нові паспорти кожному 15му, включно з дітьми. Звідки тоді нереальні черги, в які нереально записатися?
-
Та ні , загальний, нашо вам та альберта з таким балом:)
-
Це по Альберті?)