PR CUAET
-
Юля напишіть будь-ласка детальніше про Legal AID.
-
Нажаль результату від юристів legal aid немає , від слова зовсім Вони хотіли що б я підписала документи, начебто то є вина чоловіка (Це Не Правда) я відмовилась підписувати
-
Наскільки я знаю-ніяк. А як вони це обгрунтовують? І просто хочу вам нагадати що ви можете змінити роботодавця на того хто зможе подати вас - одразу.
-
Коли б так було, то за рік тільки у Торонто видали би 3000 паспортів. Тобто їх би за останніх 2 роки отримав би один з 15 українців, який знаходиться у GTA. Щось не схоже, що видали нові паспорти кожному 15му, включно з дітьми. Звідки тоді нереальні черги, в які нереально записатися?
-
Нам порадили юриста , який готовий нам допомогти , повернути дітей. Але він сказав , що буде працювати з нами тільки за оплату від нас ...
-
Та ні , загальний, нашо вам та альберта з таким балом:)
-
Це по Альберті?)
-
Як мені пояснили в Legal aid, як правило молоді юристи, які заробляють собі ім'я і тд. Також їм платять мало , і юрист *акула свого діла, не буде займатися справою через Legal Aid ...
-
У кожного по різному!! Хтось отримав за кілька годин, а хтось за кілька міс!!!! В середньому близько місяця!!! А там як Бог дасть!
-
Просто знайте ви такі не одні. Я вже такого наслухалась що це ще квіточки😃 Знайому звільнили без попереджень в один день-а рік обіцяли подати на пр.
-
Т.е. можно создать профиль в ЕЕ, быть в пуле, а. в случае открытия Aos податься, если до этого не будет предложений из ЕЕ профиля?
-
Ще я дуже Ваш прошу поширити нашу історію Юрист сказав , що поширення історії значно допоможе Бо це не правомірна ситуація
-
Вам продлили на какой срок? Первый wp был на меньше, чем 3 года? Читаю, что чаще тем, у кого изначально wp был на 3 года на больший срок её продлевают...
-
Так. Переписка триває. Але боюсь, що це просто втрата часу 😭
-
Просто де гарантія що вони подадуть вас через 8 міс? І ви можете втратити час. Ендорсмент от скільки займає часу тепер.
-
Ви можете запитати у них -чому?
-
Ну це взагалі🤬придумали собі
-
10-12 по всьому
-
А скільки англійська у вас?
-
Я думаю могла сыграть роль не заполненность заявки или что то такое. Или же если подавалась по укр опыту
12 Jan 2024, 17:45
97703/439026
4 minutes ago