PR CUAET
-
Не причепляться. У всіх українців так. В Канаді просто немає поняття 'по батькові. Відповідно нема чого пояснювати.
-
Зрозуміло. По ходу дивитись вихідні офісу що розглядає. В мене NS
-
Про по Батькові точно нічого не пояснюйте.
-
В Альберті вихідний
-
Апдейт: отримали новий візітор рекорд сьогодні поштою, навіть швидше, ніж я думала..9 днів з моменту ухвали
-
При заповненні аплікації для моєї мами мене не залишає бажання застрелитись, кожного разу вилазить якась...ж@па. Я вже набрала дохрена позицій по яким я буду писати лист-пояснення. 1. Відсутня інформація по батькові моєї мами. 2. Відсутнє свідоцтво про реєстрацію шлюбу батьків моєї мами. 3. Відсутня інформація точних дат її поїздок на відпочинок в іншу країну (починаючи з 2016 року). 4. В зв'язку зі встановленим лімітом на кількість внесених знаків тепер потрібно розписувати всі мої скорочення по спеціальностям, місцям роботи та навчальним закладам. 5. Ще не знаю, як пояснити те, що в українських документах вказується "по-батькові", а в загранпаспорті та інших документах, що моя мама вже має в Канаді цієї інформації немає. P.S. Не можу навіть здогадуватись до чого у них можуть виникнути питання😖🤯. Документи додаю всі, які беруть участь в опитуванні в аплікації. В аплікації моєї мами ще потрібно вказати весь її трудовий шлях🫨🫨🫨🫨 в зв'язку з тим, що вона вже більше 10 років не працювала
-
Аи впевнені, що після отриманн ворк перміту віза знов починається? Нам дали 10 річну куает, 3-річний ворк перміт. Вже через півтора року в мене закінчиться мій ворк перміт. Якщо. Отримаю новий ворк перміт, чи буде в мене стара віза? Чи нова? Та й ворк перміт дають по візі. А не навпаки. Я так розумію.
-
Альберта. Все було зачинене вчора.
-
Теж так думаю, аж з вівторка можуть бути оновлення
-
Добрий вечір всім, питання наступне і напевно дуже типове, але не можемо визначитись із програмою для подачі на PR. Дані наступні: сім‘я 2 людей. Хочем подаватись через чоловіка. Досвід роботи 1 рік +. Посада працівник складу/механік forklift. Освіта вища, магістратура. Рівень англійської 6 за CELPIP. Дружина також працює 4+ місяці. Працівник складу. Англійська 6,5. Закінчена магістратура. Жодних проблем зі здоров‘ям чи кримінальних правопорушень немає. Чи можете порекомендувати яку програму краще обрати. Провінція Альберта.
-
Такі «покращення» є в білорусів і в рф. Можливо ще Північна Корея та Іран, точно не знаю). Закон може набрати чинності як з моменту підписання президентом так і з моменту опублікування. Скільки на це піде часу спрогнозувати неможливо. В реальності від однієї доби до безкінечності.
-
Не в онтаріо точно
-
Щоб не панікувати , то я би не розраховувала на рух до кінця цього року. Вони всі беруть відпустку на тиждень до кінця року.
-
Боксін дей, то не свято. Вчора був робочий день
-
Вони лиш сьогодні почали працювати знову, 3 дні, ср, чт, пт