Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Removal order - це наказ про вашу депортацію. Ви ж його не отримували?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6092319790T Offline
    t6092319790T Offline
    Marta
    wrote on last edited by
    Це не просто температура була. Це була пневмонія дуже тяжка від якої дитина моєї подруги ледве відійшла, в цій лікарні потім ще лежала. Я розумію що вам легше вірити «в хорошу канадську медицину» і що «батьки такі погані, історія така придумана» - але це тільки показує що ви з цим не стикались ніколи. Я попрошу маму дітей не тегати з простими питаннями і звинуваченнями. Їй зараз не до цього, майте совість!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    А это не означает, что они могут каким-то своим решением отменить первый wp?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5405555233T Offline
    t5405555233T Offline
    Mariia
    wrote on last edited by
    Дівчина писала , що в дитини було температура 40, вони з першої швидкої відправили до дому, через неділю поїхали до другої лікарі , там дитину поклали до хоспіталю та ставили гормональні крапельниці (дитині 4місяця було ) Дитина була в госпіталю два тижні, краще не стало. Коли мама захотіла забрати дитину , визнали соціальні служби....
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ox R
    wrote on last edited by
    Операцию на мозге проводили не в скорой, а в специализированном детском отделении. Ребенок там пролежал несколько суток как минимум под наблюдением, с перевязками и так далее. Вы говорите выписывали и не сделали анализов. Ну не может такого быть, никогда не поверю. Один два врача не разобрались - да, поверю. А тут прям заговор всей системы медицины в Канаде.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    David
    wrote on last edited by
    Мої батьки отримали AOR 29 січня і запит оплатити ьіометрію хоча оплатили перед цим ще і досить немає запиту на біометричні дані
    1 Reply Last reply
    0
  • t6092319790T Offline
    t6092319790T Offline
    Marta
    wrote on last edited by
    Яку групу?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mary
    wrote on last edited by
    Так, але для мене незрозуміла ситуація. Для чого тоді створили групу?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    У мене поки що один. На 3 роки. Залишився 1 рік. Вот думаю, подаватись чи чекати на pr, що може бути дуже долго по часу. Хоча вже подалась.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5579519315T Offline
    t5579519315T Offline
    Antonina Ivanishenko
    wrote on last edited by
    Привіт, хтось здавав біометрію недавно, потрібно тільки записуватися чи можна в живій черзі здати?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ox R
    wrote on last edited by
    Совісті достатньо. І роки життя в Канаді мають десятки або сотні випадків розуміння канадської медицини, а ще декілька років тісної праці у сфері також. Але коли кажуть що дитині прооперували мозок, видалили рідину та кров, і виписали без аналізів і вже прийомна родина возила до скорої і всі кажуть все ок. Вибачте, ну цього не може бути і крапка. Сподіваюсь що модераторам надали якісь докази принаймі візитів до лікарів до того як забрали дітей, бо всі ж документи з тих часів мають бути на руках і так далі до того як збирати кошти у спільноти.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    А чи зверталися ви за допомогою до української церкви? Може, вони теж можуть якось посприяти у вирішенні цієї проблеми?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    J She
    wrote on last edited by
    А что помешало оставить жалобу на медсестру? Ужасов конечно я и из своего опыта соприкосновения с канадской медициной напишу, но такие грубые нарушения это прямой путь для медсестры получить отстранение от работы. По роду своей работы связана с appeal processes, и у нас медсестер отстраняли за устную жалобу дементной бабушки которой якобы манжетой тонометра синяк поставили. За неправильно внесенные показания так точно медсестра в очень неприятный процесс была бы вовлечена с лишением заработка на пару месяцев и она это я думаю знает. Задним числом конечно легче советы давать, но вы имеете право на полный доступ к своим health records, и в целом не стоит стесняться фиксировать всеми возможными способами нарушения, пригодится. В целом конечно перед тем как донаты просить неплохо бы документы загрузить. А то время сейчас такое…
    1 Reply Last reply
    0
  • t5405555233T Offline
    t5405555233T Offline
    Mariia
    wrote on last edited by
    Да, мы подали заявление на получение полного медицинского заключения со всех больниц в которых мы были
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    Зробіть стаді перміт і будете власником 2 активних пермітів Перший не скасовує другий, так само як і другий не скасовує перший
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Ця гілка відкрита для допомоги і підтримки цій сім'ї. Я видалю всі інші повідомлення.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5405555233T Offline
    t5405555233T Offline
    Mariia
    wrote on last edited by
    Ні, тільки до консульств писала .. и до парламенту, конгресу, різних організацій
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Не замінити, а просто подати ще на стадіперміт.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Елена
    wrote on last edited by
    Интересно, были ли в Канаде случаи, когда детей изъяли по ошибке и потом родителям удалось выиграть суд и вернуть детей? Просто любопытно . Кто в Канаде давно ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    J She
    wrote on last edited by
    Непогано буде ще хоч якісь офіційні документи побачити. Бо поки що - ось вам хайпова історія без будь яких доказів, а «незручні» питання видалимо
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags