PR CUAET
-
А візітор рекорди так само, не знаєте? Не можу знайти(
-
Так
-
То есть не меньше, чем на год , а меньше, чем на 3 года изначально дали
-
Дали на срок действия паспорта, меньше, чем на год , продлить вп не на больше , чем на 3 года , а , чтоб получилось 3 года
-
Дзвоніть по номеру що вказаний на гугл мепс
-
Колись були окремі вибірки по Canadian experience... Цікаво, чому перестали їх робити.
-
Вітаю! Якщо чоловік іноземець, ми всі отримали візи, будемо летіти родиною. Чи питають якісь окрім віз офіцери в Канаді? Наперед дякую за відповідь
-
Привіт, не знаю чи в той чат пишу - прилітаю в Торонто 31 березня, як на тиждень забронювати готель з знижкою? Дякую. ( на всякий випадок , комісований повністью в 2015 році )
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/corporate/contact-information/non-resident-gst-hst-enquiries.html
-
Доброго ранку. Чи може хтось поділитися досвідом як ви замовляли довідку про відсутність судимості з Німеччини чи можливо ви їхали в посольство Німеччини в Торонто?
-
Line 13000 other income www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/about-your-tax-return/tax-return/completing-a-tax-return/personal-income/line-13000-other-income.html
-
Prince Island Tax Department phone 1 877 728 0012 ось краще сюди зателефонувати і попитати детальніше. Вони всю інструкцію надішлють на емейл
-
Есть. Второй сервис проще, как по мне. Я в этом году в нем делал. Вышло быстрее. И логика понятнее.
-
Ви подаєте але вказуєте що не їде з вами до Канади
-
Це не той чат, подивіться у Фейсбуці багато інформації стосовно недоступності безкоштовного готелю у Торонто. Люди сплять по 5 днів в аеропорту. Намагаються надати кімнати сім'ям з дітьми, але і то переселяють кожного дня.
-
Доброго дня! Чи подавався хтось з дитиною 18 років? Цікавить вартість оплати за федеральний етап: на сайті вказано що до 22х років ціна як за дитину, адвокат говорить інше. Хтось вже стикався?
-
Доброго дня Якщо я здав,біомерію. То мені потрібно зареєструватись з GCKey,для подальшого відстеження application?
-
Ну блядь! Ещё тебе сказала эта Канада законы работают я подам на вас в суд?! 😂 они вообще с ума сошли? Самая умная в мире😂
-
Доброго дня! Будь ласка, допоможіть розібратися: на Canada.ca вказано fee за члена сім’ї до 22х років як за неповнолітнього, але адвокат говорить платити повну суму. Як бути? Міняти адвоката?😅 Чи це правда?
-
Всі перміти
12 Jan 2024, 17:45
97878/434435
2 minutes ago