PR CUAET
-
I don't know who you're talking about, you're going to need to specify a user...!
-
/mute @nataliiar1988
-
@nataliiar1988 ви читали повідомлення моє?
-
Дякую!
-
Дякую,🙏
-
Друзья, вопрос Подался на продление wp Можно ли на неделю улететь из Канады и вернуться? Не будет ли обнулен пермит в этом случае?
-
Питаю, тому що не служив, і раптом прийде military запит, я планував використати трудовий досвід з трудової, щоб покрити період до моїх 27 років. А там є запис що якийсь час працював охоронцем у Агентстві Економічної Безпеки.
-
Shhh... quiet now. Muted Nataliia.
-
/mute @nataliiar1988
-
Ви приїхали в Канаду в 2023 році? Якщо подати свою декларацію про доходи то не потрібно ніде подаватись окремо на Climate action incentive payment або як його зараз перейменували в Canada Carbon Rebate www.canada.ca/en/revenue-agency/services/child-family-benefits/cai-payment.html
-
Нажаль (
-
Уже сталкивались?
-
Да, в запасе еще больше года
-
Можно, не будет
-
Я не спеціаліст. Тільки зробив скрін з мого мовідомлення. Краще дзоніть у консульство та питайте у них.
-
Это больше рассчитано на тех у кого ВП уже заканчивается, так что можно летать если у вас ещё год в запасе
-
Ох блин
-
так
-
То есть если я вылечу из Канады с активной заявкой и вернусь обратно, то мой старый пермит обнулится?
-
А то взял билеты в отпуск и тут вопрос Аж ладошки вспотели
12 Jan 2024, 17:45
97907/405679
4 minutes ago