PR CUAET
-
Еще много есть
-
Ну я да, с нового года пытаюсь, не видел такого как сегодня по детским в группе
-
Это точно! Мы с Виннипега, в любую из сторон ехать и ехать(((
-
выглядит точно как грузовик с пряниками ) жаль только что по ним взрослых не примут, а так я бы даже 600км проехала
-
Ну утром же были, мельком. Они взрослые вообще открывают с датами на следующий день или через день, чтобы маленькие города Манитобы даже и не пытались
-
Ну прям с нового года)
-
Еще висят!!!! Ура я поймала !!!!!!
-
Дякую дуже!
-
хочу папасти у вибiрку Human Capital Priorities stream: tech occupations у мене зараз crs score 460. якшо перездам англiйську то можно 470 витягнути. тобто реально якшо додати дружину то 445. шо порадите? не додавати дружину а пiсля отримання мною ПР шукати шляхи для неi?
-
Взрослых слоты ни кто с нового года точно не видел. Только единичные случаи проскакивали.
-
Можна подовжити,але за два місяця до закінчення) Краще звичайно робити вже новий теж
-
Зрозуміло, дякую!!
-
Как вам близко, мне 2500 км
-
Але ви матимете свій номер ПР справи після AOR. Якщо іміграція економімна то E………, і по ньому реєструватися в трекері. Майте на увазі що не всі програми прослідковуються в трекері.
-
Мені також не підходить. Я з Саскачевану і з дітьми далеко і дорого
-
Я теж таке бачу вперше за 3 місяці
-
Я б Взяла але Мені туди 600км😫
-
А в Едмонтоні все мертве. Якесь знущання
-
Не расстраивайтесь, если бы сделали паспорт до 16, то срок действия бы был до его 18 летия. А теперь будет на 10 лет, как взрослому
-
Там взагалі вже третій місяць жодного слоту 😭
12 Jan 2024, 17:45
98054/462070
2 minutes ago