PR CUAET
-
Я об этом и говорю
-
Если основной подаватель не гражданин Украины, то и очередь общая, и возврата средств не будет
-
Доброго дня спільнота!! Питання- хто заповнював форму на новий WP. Там лише 3 рядки , куди вносяться данні о праці за останні 10 років. В мене їх більше ніж 3. Хто як вписував. Поділіться будь ласка.
-
Дякую
-
Дякую за відповідь. Бо федерали надали 30 днів додати документи, а загрузила я через тиждень після запиту. Хвилююсь за тайминг, думаю може варто ще кур’єром паперові документи відправити
-
Консули, будь ласка, зробить Ваш мрії хоч частково дійсністью, викладайте хоч через день! Та не один два слоти, а всі 20.
-
Оця от канадська слоупочність мене вибішує
-
Дякую 👍🏻
-
скажите, пожалуйста, а вы не звонили, ни писали им после портала 2? а то у нас тот же офис и с 5 февраля ждём ecopr
-
Нужен совет. Как поймать слот если паспорт старый не работает - Дия , и нет не одного банка в Украине где я зарегистрировался
-
відправив заявку, але після перевірки її в пдф знайшов відсутність інформації у формі ІММ 0008 про дату та місто останнього вїзду до Канади дружини та дитини, в формі ІММ5669 не відображено причини звільнення з військової служби ні в мене ні у дружини. Аплікацію перед відправкою перевіряв 4 рази і все було заповнено, чи може це бути помилкою в системі аплікації і не відображатися лише в мене в ПДФ після завантаження? чи потрібно якимось чином повідомити IRCC що не повні данні відображені?
-
Змінюйте адвоката
-
Тільки основний аплікант
-
Ось цей, але на нього, як писали вище, буде знижка 50%
-
Нащо тобі така ледача жінка?
-
Не вгадали
-
New EE category based draw - Transport‼️430‼️
-
Я теж думаю, що не потрібно платити вчителю за те, щоб розповідав про структуру. Я брав 1 бандл зі скидкою за 20$, там були оці два курса. Там все розповідають про структуру, мені було достатньо (але можна і їх не брати, в ютубі дуже багато інформації).
-
Зайдіть у гілку по продовженню WP, там таке ж питання висить
-
принаймі я не знайшов ніякого іншого підзаконного акту про це. 2 роки тому я дзвонив в податкову, вони сказали якщо плануєте залишатись в країні то там податки платите з дати прильоту.. але це не теж саме що стати резидентом з дня прильоту
12 Jan 2024, 17:45
98302/430360
2 minutes ago