PR CUAET
-
Ще і якісь адвокати таке кажуть 🤦🏻♀️ як не професійно. І люди поширюють таку інфу.
-
Не лякайте людей тут мова про social assistance, до цього не відносяться child benefits I climate initiative payments
-
Да, на общий. Тут же в чате его нашла в обсуждениях на днях. Сказала, что фотки загрузила на портал, а статус уже несколько дней не меняется и я переживаю. Попросила проверить, все ли в порядке.
-
Так, я такой питала про child benefits, ще при подачі, бо у нашої сім’ї як раз майже на момент подачі, підходив строк для цих виплат. Вона сказала, до child benefits, не має ніякого відношення . Це стосується benefits, по безробіттю , коли ви у скрутному становищі. child benefits, є доступними для усих, і є свого роду обов’язку країни перед населенням неповнолітнього віку.
-
Виходить, що так
-
Привіт всім, хтось відкривав візу в США з Канади?
-
Привіт. Питання по фінансах завезених в Канаду. Чи хтось хтось продавав нерухомість в Україні та завозив гроші сюди? Чи питали банки документи з продажу, апостиль і тд.
-
Таке питання, біометрію треба сплатити та відправити при подачі заявки?
-
Я не експерт. Виплати не отримую. Тому краще проконсультуйтеся з кимось хто знає. Я б не ризикувала. Або подзвоніть у ircc і спитайте. Вони точно знають
-
Есть отдельная ветка по милитари
-
А є такі хто подавав тимчасове посвідчення? Отримували PR хтось?
-
А є такі хто подавав тимчасове посвідчення? Отримували PR хтось?
-
Дякую
-
@OstapBosak
-
Копію білого квитка і її завірений переклад
-
Есперди ёпт.
-
Так і є! Більше того, після отримання ПР ви також можете подавитись відразу на child benefits, якщо це буде раніше ніж 18 міс
-
Вітаю!! Підкажіть, будь ласка, що ви надавали на мілітарі реквест?
-
Не вводите людей в оману. Child benefit отримують тут всі, різні дохід - різна сума.
-
Доброго дня. Як зробити мед страхування, якщо житло air bnb?
12 Jan 2024, 17:45
98348/449389
8 minutes ago