PR CUAET
-
Есперди ёпт.
-
Так і є! Більше того, після отримання ПР ви також можете подавитись відразу на child benefits, якщо це буде раніше ніж 18 міс
-
Вітаю!! Підкажіть, будь ласка, що ви надавали на мілітарі реквест?
-
Не вводите людей в оману. Child benefit отримують тут всі, різні дохід - різна сума.
-
Доброго дня. Як зробити мед страхування, якщо житло air bnb?
-
Дякую 🥰
-
Скажіть будьласка, ті хто хто подавались на PR через pnp, у вас в eCopr вказана провінція де ви маєте проживати ?
-
Доброго дня.Скажіть будь ласка як пройти медогляд у Вінніпезі.Дякую
-
Ну як же не вказано, якщо вказано. Дивіться скріншот
-
У мене є АОR і воркперміт до березня 2025 року. Теж переживу чи вистачить мені часу.
-
Ви дитині зможете продовжити перебування тут і в 26 році на базі свого ворк перміту, якщо він у вас довший
-
Не зовсім так… Я говорила вчора з ними(IRCC). Сказала що емаіл це основний канал для комунікації.
-
в цій презентації написано теж саме що і на оф сторінці що я кидав. Там сказано що ви подаєте декларацію, але там не сказано що ви автоматично становитесь податковим резидентом з першого дня. Якщо ви вирішите покинути Канаду на 180 день, то фактично вам не буде потрібно платити податки за доходи за цей період. Принаймі в стандартній ситуації (немає нерухомості, дружини дітей які живуть тут та інших факторів за якими ви можете рахуватись резидентом). А от якщо ви лишаєтесь в Канаді то тоді платите податок за весь період причому по прогресивній шкалі з урахування доходів отриманих до Канади (але звичайно ви не платите податок за доходи отримані до отримання податкового резиденства в Канаді, вони просто враховуються для розрахунку ставки податку). Я не фінансовий консультант, але я розбирався з цим питання і з податковою і з моїм бухгалтером.
-
A and B = C; A<>C
-
Generally, if you came to Canada during the tax year (2022) and establish residential ties in Canada, then the start date of your tax residence in Canada would be the day you physically landed in Canada
-
не одна
-
це 2 умови
-
Ще раз для вас
-
Дивіться уважніше
-
У Вас Вже є АОR - це найголовніше. В наших ще ні(
12 Jan 2024, 17:45
98363/406662