PR CUAET
-
Відкривали, всім дали Діти до 14 років без співбесіди отримали візи на 10 років в Ванкувері Черга величезна на співбесіду
-
Підкажіть пліз, Чи є сенс, додавати експленейшн причин, чого не служив, при подачі на ПР? Це може якось уникнути отримання military запиту,? Чи просто маркати що не служив і чекати?
-
Вітаю. Буду летіти до Канади з дитиною. В мене вже Work permit є. Дитина летить вперше. Мені ж потрібно отримати study permit в першому аеропорту Канади вірно? Дякую.
-
Друзі привіт) Дайте пораду може хтось знає : - Скільки часу дійсна евалюація диплому з моменту отримання ? - Чи є різниця для отримання ПР чи влаштування на роботу ? Дякую вам заздалегідь за відповіді і гарного дня )
-
Главное, что вы отправили вовремя, они рассмотрят как дойдут руки и очередь
-
Відкривав в Калгарі, майже без співбесіди
-
1 (888) 242-2100
-
Навіть до 11.01 - визнавала.
-
До 11.01, Україна вимагала консульської легалізації, Канада такого не вимагала
-
Так, але якщо вже є документи з апостилем, то визнають)
-
Це більше для оформлення документів з Канади для України
-
Как вариант. Если вы покупали когда-то эту недвижимость, готовите документы и по покупке и по продаже, чтобы было видно заработали или потеряли на ней. Если наследство, приватизация, сами строили - оценочную стоимость на момент вступления в право собственности и договор купли продажи, чтобы опять таки показать разницу в плюс или минус. Налог в любом случае пойдёт с плюсовой разницы.
-
IRCC поки що не вимагає, хоча з 11 січня дійсно визнають апостиль)
-
Так, еміграційний агент підтвердила що поки не потрібно апостилю
-
Можливо, хочуть заробити ;)
-
Поки що не вимагають
-
Так. Якщо Ви до мене звертаєтесь.
-
Прийшло ось таке сьогодні, а змін в кабінеті ніяких.. То пізніше з'явиться мабуть?
-
Можна в особисті пару питань?
-
Я уже живу на сайте и в этом чате 😂 и сплю тут, и просыпаюсь 🫠
12 Jan 2024, 17:45
98422/430124
3 minutes ago