PR CUAET
-
У Вас з Консульства довідка була?
-
А на яку дату?
-
Всі кажуть в один голос що не має строку годності. Але мені здається що сидить там один офіцер для якого то правило не діє і він запрошує поновити довідку про несудимість тим у кого на час отримання АОR довідка має більше ніж 6 міс.
-
Як це працює взагалі
-
Я моніторив від 16:30 і не зловив жодного.🤨
-
Вітаю, хтось отримав останнім часом Portal 2?!
-
Цей лист прийшов через два тижні після AOR і за місяць до final decision та portal 1.
-
Я казала що це нова програма, і ніхто не знає що і як працює. А дозапит на документи буває і на ті які ви додали спочатку, але їх знову потребують. Це не завжди означає що документ відсутній. Але знову, кожен робе як хоче. Мій перший комент був для людини яка ще немає того документа але вона все одно може подати свою аплікацію і без тієї довідки. Все.
-
Зелений сифіліс прийняв гарний закон, тепер буде всіх кошмарити цим, як гадаєте Канада і Європа щось заподіють?????
-
братство хто вже чув про паспорти, буде срака якщо міняти треба в першій половині 24 року?
-
Поки не отримаєте AOR не має куди писати. Ви маєте чекати. На цьому етапі ви не можете вносити будь яких змін, і так само з відкликом справи теж на цьому етапі проблематично. Раджу телефонувати, якщо хочете відізвати справу, так як після AOR гроші деякі вже не отримати назад. Якщо термін очікування AOR (non EE) більше 6 міс теж треба телефонувати.
-
О господи, прямо всі слоти я забрала
-
Дякую, я вже написала