PR CUAET
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка що с дипломами? Маю диплом фельдшера, чи це дійсно в Канаді? Дякую. Можливо є чат про дипломи та освіту?
-
якщо не секрет то який левел англ у вас і який в дружини?
-
Да, нужно быть онлайн круглосуточно это точно , но выбора нам не дают 🤷🏼♀️
-
Підкажіть будьласка я заповнила форму RC66SCH чи потрібно ще заповнювати RC66, щоб отримувати дитячі бенефіти, дякую?
-
якщо доків з самого початку не просять то я б і не давав щоб зайвий раз не привертати увагу. а як буде запрос то тоді вже відповідати експленейшеном на їх конкретне питання
-
Підкажіть будь ласка, хто оформлював і отримував паспорт нещодавно - можна замовити доставку готового паспорта поштою або dhl додому? Або обовʼязково треба їхати знов його отримувати?
-
Ну якщо жити на бабло провінції то може й так, можуть не випустити. А якщо ти платив/платиш достатньо налолів і знайшов кращу роботу в іншій провінції, і не підписував ніяких зобовʼязання проживати в провінції (як наприклад декотрі провінційні номінанти Нью Браусвік підписують), то згідно статті 6 , Кан. Хартії прав та свобод «Права на мобільність» ти маєш право на це. Але звичайно не день в день з отриманням ПР 😂 Бажано хочаб 6 місяців прожити після отримання ПР www.justforcanada.com/moving-to-another-province-pnp-express-entry.html#/
-
Круглосуточно дежурить только, или периодически читать тут сообщения о появлении слотов, надеясь на удачу
-
Ваш метод спрацював!!! Дякую за підказку🥹🥹🥹вчора написала так само лист людині, яка робила рефанд і сьогодні дали номінацію🥳 Не думаю, що це співпадіння тепер
-
Так, я це вже все читав. Така ж сама думка, що якщо жив і платив податки принаймні 2 роки до отримання ПР, то проблем жодних не має бути при переїзді. Головне повідомити органи іміграції провінції про те що є краща пропозиція роботи в іншій провінції або якісь інші сімейні обставини.
-
І ще є одне, якщо ви отримали провінційну номінацію по затребуваній провінцією професіі (ноку), тоді дійсно можуть якось відслідкувати Вас як потенційно необхідну одиницю в провінції. А якщо наприклад skill worker з загальними правами на номінацію тоді все набагато простіше. Але згодна , що краще «перебдеть» 🤗