PR CUAET
-
Ваш метод спрацював!!! Дякую за підказку🥹🥹🥹вчора написала так само лист людині, яка робила рефанд і сьогодні дали номінацію🥳 Не думаю, що це співпадіння тепер
-
Так, я це вже все читав. Така ж сама думка, що якщо жив і платив податки принаймні 2 роки до отримання ПР, то проблем жодних не має бути при переїзді. Головне повідомити органи іміграції провінції про те що є краща пропозиція роботи в іншій провінції або якісь інші сімейні обставини.
-
І ще є одне, якщо ви отримали провінційну номінацію по затребуваній провінцією професіі (ноку), тоді дійсно можуть якось відслідкувати Вас як потенційно необхідну одиницю в провінції. А якщо наприклад skill worker з загальними правами на номінацію тоді все набагато простіше. Але згодна , що краще «перебдеть» 🤗
-
Странно, я когда звонила в IRCC мне сказали можно будет после AOR продлить пермит🧐. Знаю что есть отдельная ветка по продлению. Но хотелось узнать именно кто решился продлевать из тех кто подался именно по этой программе, тк вопрос не просто продлят или нет, а в том что после даже если не продлят, то нужно как-то обновить информацию по новому номеру пермита когда прийдет
-
Бажаю здоровʼя спільнота! Хто може поділитись відео (інструкцію) про продовження ворк перміту для себе та сімʼї. Щиро дякую.
-
Вже 45 днів(((
-
Порада мати 9999 якщо за 40 років Для ее та оінп ЕЕ мінімум 7777 В ідеалі на топ бали 10-12 слб все
-
Добрий вечір. Підкажіть будь- ласка, чи потрібно вносити данні батька дитини якщо він позбавлений батьківських прав, але відомості про нього є в свідоцтві про народження дитини.?
-
-
Доброго дня. Підкажить будь-ласка якщо подали на продовження visitor record дочкі, але вирішили її зробити стаді і теж подали заявку. Що робити з попередньою? Відізвати її через веб форму чи залишити обидві на розгляд?