PR CUAET
-
І ще є одне, якщо ви отримали провінційну номінацію по затребуваній провінцією професіі (ноку), тоді дійсно можуть якось відслідкувати Вас як потенційно необхідну одиницю в провінції. А якщо наприклад skill worker з загальними правами на номінацію тоді все набагато простіше. Але згодна , що краще «перебдеть» 🤗
-
Странно, я когда звонила в IRCC мне сказали можно будет после AOR продлить пермит🧐. Знаю что есть отдельная ветка по продлению. Но хотелось узнать именно кто решился продлевать из тех кто подался именно по этой программе, тк вопрос не просто продлят или нет, а в том что после даже если не продлят, то нужно как-то обновить информацию по новому номеру пермита когда прийдет
-
Бажаю здоровʼя спільнота! Хто може поділитись відео (інструкцію) про продовження ворк перміту для себе та сімʼї. Щиро дякую.
-
Вже 45 днів(((
-
Порада мати 9999 якщо за 40 років Для ее та оінп ЕЕ мінімум 7777 В ідеалі на топ бали 10-12 слб все
-
Добрий вечір. Підкажіть будь- ласка, чи потрібно вносити данні батька дитини якщо він позбавлений батьківських прав, але відомості про нього є в свідоцтві про народження дитини.?
-
-
Доброго дня. Підкажить будь-ласка якщо подали на продовження visitor record дочкі, але вирішили її зробити стаді і теж подали заявку. Що робити з попередньою? Відізвати її через веб форму чи залишити обидві на розгляд?
-
Да, я подписывал такое, но там ничего не было о том что я что то им обязан. Там шла речь о том что я намерен поселиться в данной провинции. На какой период там не указано. Так что, фактически я уже выполнил это так как живу здесь почти 2 года. А во всем другом человек никому не обязан и свободен в передвижении по всей Канаде после получения PR.
-
Я теж хвилююся. Не подавала, чекаю останніх днів березня. Маю надію, що влада хоч щось анонсує хоча б для таких, як наші батьки. Якщо ні, то буду подавати. Якщо ж і це не спрацює, то маю надію отримати їм ПР за рік або буду їм візітор візу подовжувати, але тоді треба купляти мед страховку приватну.